Yoga vakantie 3 of 4 dagen boeken, yoga break

Korte yoga vakantie of break boeken?

BookYoga single banner

Wie zin heeft in een break, kan bij Puur en Kuur een korte yoga vakantie van 3 of 4 dagen boeken. Deze zogenaamde yoga breaks zijn meestal op basis van vol pension en er is een speciaal programma voor alleenreizen.  Op sommige yoga breaks van Puur en Kuur wordt nu een korting aangeboden. Een ideale kans om, met korting, een 3 of 4 daagse yoga break te boeken.

Korte yoga vakantie Duitsland voor alleenstaanden.

Het is nu mogelijk om al vanaf 190 euro een 3 daagse yoga vakantie voor singles en alleenreizenden te boeken bij Puur en Kuur. Je verblijft dan in een hotel met Spa midden in de bossen van het Rheinland.  Dit 4 sterren Spa Hotel heeft een Oosterse tuin en ligt in een zeer bosrijke en rustgevende omgeving. Het Spa hotel heeft maar liefst 900 m2 aan wellness. Er zijn sauna’s, waterbedden, een stoombad, fitness centrum, Japans theehuis, een bad met zout water en veel meer.  Het verwarmde binnen zwembad is maar liefst 100 m2. Een fantastische locatie voor een 3 of 4 daagse yoga en wellness vakantie in Duitsland. Er zijn nu diverse aanbiedingen, o.a. 3 nachten betalen en 4 verblijven. Het hotel heeft 93 kamers en er zijn voor singles hotelkamers beschikbaar.

Je vindt deze yoga/wellness break onder het aanbod yoga vakanties van Puur en Kuur in Duitsland.

Korte yoga en wellness vakantie in Marokko

Wil je in het najaar van 2017 of voorjaar 2018 genieten van een korte yoga en wellness vakantie met lekkere temperaturen, kijk dan eens naar het aanbod yoga en wellness vakanties van Puur en Kuur in Marokko. Je boekt al een 4 daagse yoga/wellness break Marokko vanaf 339 euro.  Ook deze yoga en wellnes reis is perfect voor alleenreizenden en singles.

Veel korte yoga en wellness mogelijkheden bij Puur en Kuur.

Ook in Nederland zijn er volop mogelijkheden een yoga weekend of korte yoga wellness vakantie te boeken. Favotiete bestemmingen zijn Zeeland, aan zee, Limburg, Overijssel en Gelderland.

Of je nu gaat voor een yoga break aan zee, in de bossen of een yoga en detox retreat, bij Puur en Kuur vind je fijne retreats en yoga/wellness breaks in heel Europa, ook in Nederland.