Wellness weekend, grootste aanbod en veel aanbiedingen

Aanbieding wellness weekend? Wie een goedkoop wellness weekend wil boeken, eventueel een wellness arrangement, vindt op deze website de beste aanbiedingen. Niet alleen voor een scherp geprijsd wellness weekend in Nederland maar ook voor een goedkoop of last minute wellness weekend in de Ardennen, Spanje, Italië, Duitsland of Portugal.

BookYoga single banner

Wellness en gezondheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vandaar dat het ook mogelijk is een wellness weekend met bijvoorbeeld detox kuur, spa behandelingen of fitness te boeken. Of je nu een spectaculaire aanbieding zoekt voor een wellness weekend aan zee, een spa of wellnes hotel met zwembad, sauna en jacuzzi of een spa met thermaal bad, hier vind je alle denkbare mogelijkheden.


Een verwenweekend hoeft geen duur weekend te zijn. Ga nu naar ons wellness aanbod en ontdek dat een wellness weekend met de juiste aanbieding niet duurder hoeft te zijn dan een weekend in een bungalowpark. Spa resorts, wellness hotels, een verblijf erin is een belevenis. Ook in het kader van een anti stress of burn out programma. Zoek nu binnen onze aanbiedingen en last minutes naar jouw geweldige wellness weekend en relax.

wellness behandeling

Wellness weekend, speciale aanbiedingen

Er zijn het hele jaar door wellness aanbiedingen, bijvoorbeeld ook bij onze partner Spa Dreams. Of je nu een wellness weekend met de kerstvakantie, herfstvakantie of voorjaarsvakantie wilt boeken, er is altijd wel een interessante aanbieding. Er zijn ook wellness aanbiedingen voor alleenstaanden. Deze wellness aanbiedingen vooralleenstaandenworden met name aangeboden rond kerstmis, de periode in het jaar waarbij bezinning en contact maken met anderen zo belangrijk is. Je kunt onder andere wellness aanbiedingen rond kerstmis verwachten in Duitsland ( ook kerstmarkten ), Spanje, Portugal en Italië. Rond de kerstperiode worden er verder veel single reizen voor alleenstaanden aangeboden Ook single reizen met wellness en yoga.


wellness weekend voor mindervaliden

Ook als je mindervalide bent, is het goed mogelijk een wellness weekend te boeken, ook in een spa resort of wellness hotel met zwembad. Een aantal spa hotels en resorts hebben aanpassingen voor mensen met een fysieke beperking of handicap. Denk daarbij niet alleen aan drempelvrije gebouwen maar ook aan een aangepast toilet en badkamer, een tillift en andere voorzieningen. Het is ook mogelijk om met een fysieke beperking een wellness weekend in Nederland te boeken. Ook een wellness weekend in het kader van een speciale aanbieding of actie.

hotelzwembad met lift voor mindervaliden

Als je een bepaalde fysieke beperking hebt en je wilt toch graag ontspannen in een spa / wellness hotel of resort dan kan je binnen ons aanbod spa hotels, retreats en resorts zelf een accommodatie uitzoeken maar wij kunnen je ook helpen. Stuur via het contactformulier op via deze website en vermeld waar je eem wellness weekend of vakantie zou willen boeken, in welke periode en ook wat je handicap of beperking is. Als je een weekend in een kuuroord wilt boeken, vernemen wij dat ook graag. Wij kijken dan samen met jouw wat de opties zijn. Voor aangepaste vakanties in het algemeen raden we je aan de startpagina vakantie mindervaliden te bekijken. Hier vind je veel accommodaties en vakanties die bedoeld zijn voor mensen met een beperking of handicap. Je vindt er ook accommodaties met een zwembad die toegankelijk zijn voor gehandicapten of mensen met een fysieke beperking.


yoga oefening in de natuur

Vakantiehuis Veluwe te koop

Last minute wellness weekend boeken

Wie een echt goedkoop wellness weekend wil boeken, eventueel met yoga, ayurveda of detox kuur, boekt een last minute wellness weekend. Een dergelijk weekend kan je nog 4 a 5 dagen voor vertrek boeken. Omdat de meeste wellness reizen tegenwoordig online worden geboekt, is het wel belangrijk dat je over een creditcard bschikt die nog even geldig is. Alleen dan kan je een last minute wellness/spa hotel of resort boeken.


Wellness of auyurveda weekend

Ben je op zoek naar wellness in combinatie met ayuverda?? Ayurveda is een Oosterse geneeswijze die ook wellness en andere dimensie kan geven. Ayurveda werkt met warme massages, kruidenbaden. Ayurveda komt oorspronkelijk uit Sri Lanka en India en daar vind je nog steeds de mooiste wellness of ayurveda resorts. Met name Puur en Kuur biedt fantastische ayurveda reizen in Sri Lanka en India aan. Ook voor een wellness en ayurveda weekend in bijvoorbeeld Spanje, Portugal of Duitsland.


meditatie in een rustige omgeving

Wellness weekend boeken aan zee

Het is voor velen een droom. Een spa wellness hotel boeken aan zee. Die droom kan voor niet al te veel geld werkelijkheid worden want ook spa resorts en hotels aan zee hebben regelmatig aanbiedingen. Als je een verwenweekend aan zee wilt boeken en gebruik wilt maken van een speciale aanbieding, kijk dan eens op onze website naar de wellness weekenden aan zee. Er zijn regelmatig wellness aanbiedingen aan zee, ook arrangementen. Soms heeft een wellness hotel aan zee een beautyarrangement voor de dames en een fitness arrangement voor de dames en heren.


Wellness weekend boeken in spa hotel met zwembad

Het voordeel van het boeken van een wellness spa hotel welke beschikt over een binnen zwembad is, dat je dan weersonafhankelijk kunt boeken. De grotere hotels en resorts beschikken steeds vaker over een verwarmd zwembad met sauna, kruidenbaden, massage mogelijkheden en andere faciliteiten. Je kunt in de maanden november, december, januari en februari vaak een arrangement bij deze hotels boeken.

gezond eten bij het zwembad

Afslanken tijdens wellness weekend

Wellness en kuren gaan prima samen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een wellness weekend te boeken met detox kuur of sapkuur. Kuren die perfect geschikt zijn om af te vallen of af te slanken. Via de zoekbox hierboven vind je ook wellness weekenden in combinatie met detox kuur