Een Yoga weekend Nederland boeken

Boek hier een je yoga weekend Nederland. Ook een yoga weekend Nederland boeken in combinatie met detox, fitness, meditatie of ayurveda. Boek je yoga weekend Nederland of Yoga Retreat via BookYogaRetreats.nl, TUI of Puur en Kuur. Ook voor een detox en yoga treat in Nederland, Spanje, Portugal of elders in Europa. Puur en Kuur is specialist in georganiseerde yoga- wellness- en detox reizen. Ook voor singles. Je kunt er ook een bijvoorbeeld een ayurveda Retreat in Bali, Nepal of Thailand boeken.

BookYoga single banner


yoga groep in de natuur

Als alleenstaande een yoga weekend Nederland boeken?

Ben je single en op zoek naar reizen of weekendjes weg voor alleenstaanden? De yoga weekenden in Nederland zijn geen single yoga weekenden maar worden wel veel bezocht door singles. Er doen zowel mannen als vrouwen mee aan deze “relax weekenden”.
Vind hier een uitgebreid aanbod single weekenden Nederland


Single weekenden Nederland met yoga van TUI.

TUI heeft een uitgebreid programma single reizen en weekenden, ook met yoga. Zie als voorbeeld de single weekenden TUI met yoga Brabantse Kempen, ideaal al je single bent, van yoga en meditatie houdt en graag in gelijkgestemd gezelschap bent. Je boekt je yoga weekend Nederland bij TUI ook online.


Buiten Nederland een yoga retreat boeken?

Je kunt niet alleen maar een yoga weekend Nederland bij Puur en Kuur boeken. Puur en Kuur biedt ook yoga retreats in Spanje, Portugal, Duitsland en andere landen binnen Europa aan. Buiten Europa zijn er mogelijkheden een yoga of ayurveda retreat te boeken in onder andere Nepal, Bhutan, Bali, India en Indonesië.
Een andere interessante aanbieder is Spa Dreams, ook gespecialiseerd in yoga reizen en retreats. Ook bij Spa Dreams kan je een yoga retreat boeken.


Waar in Nederland kan je via Puur en Kuur een yoga weekend boeken?

Boek via Puur en Kuur een yoga weekend Nederland in Zeeland, Limburg of Overijsel. Met als top locatie Domburg. Voor een yoga weekend Domburg nabij het strand. Een yoga weekend aan zee is dubbel genieten! Ook voor een yoga weekend in Renesse ( ook Zeeland ).

Wat houdt zo een yoga weekend Nederland Puur en Kuur in?

De yoga weekenden Nederland van Puur en Kuur hebben een vast programma van 3 dagen. Dat betekent 2 keer overnachten. Afhankelijk van het yoga weekend of de yoga retreat is dit op basis van volpension of halfpension. De yoga en eventuele andere lessen zijn in het programma inbegrepen. Op de website van Puur en Kuur vind je per weekend alle informatie. Ook wie de yoga docent(e) is en hoe het complete programma er uit ziet. Zo kan jij een yoga weekend Nederland bij Puur en Kuur uitzoeken welke past binnen je interesses en voorkeur locatie. Zoals een yoga weekend Nederland met detox en meditatie.


Welke relax weekenden zijn nog beschikbaar?

Als je op de website van Puur en Kuur bent aangekomen, kan je zoeken op thema. As je interesse hebt in een yoga weekend, vakantie of yoga retreat, zoek je binnen het thema yoga. Er zijn meer thema’s zoals detox, ayurveda, wellness en Spa hotels. Als je een weekendje weg wilt met yoga, kan je dus ook kiezen voor een andere invalshoek.
Als je een thema hebt gekozen, kan je kijken welke reizen en weekenden er worden aangeboden en wat er nog eventueel beschikbaar is. Je boekt je yoga, wellness, detox of ayurveda reis vervolgens online.

ontspannen in een bubbelbad

Yoga weekend Domburg aan Zee

Yoga weekend aan zee?

Zoek je een echte top locatie voor je yoga weekend Nederland en hou je van de zee? Kijk dan eens bij het aanbod yoga weekenden van Puur en Kuur met betrekking tot de locatie Domburg aan Zee. Een echte toplocatie voor een yoga weekend aan zee in Zeeland. Je verblijft in een prachtig 4 sterren hotel op slechts 250 meter van zee. Je hebt een eigen kamer met douche, wastafel en toilet en het hotel beschik over een prive zwembad, sauna, restaurant met gezonde en lekkere producten en veel meer.

Vakantiehuis Domburg aan zee huren.

Je kunt ook je eigen vakantiehuis in Domburg aan zee boeken en op je eigen manier aan yoga doen. Bijvoorbeeld yoga aan het strand in Domburg aan zee.

Kijk nu naar het yoga programma in Domburg aan Zee.


Yoga weekend Nederland in je eigen regio?

Naast gespecialiseerde reisorganisaties zoals Puur en Kuur, Happy Soul Travel, Book Yoga Retreats en anderen, kan je soms ook een yoga weekend boeken via je plaatselijke of regionale yoga school. Meestal zijn dat type yoga retreats kleinschalig en goed betaalbaar. En het bespaart je veel reistijd en geld.

Informeer bij je plaatselijke of regionale yoga school of ze yoga reizen, weekenden of yoga retreats organiseren.

yoga vakantie samen

Groot aanbod yoga weekenden in Nederland

Yoga weekend Nederland? Vind hier een yoga, wellness of kuur weekend in Nederland Wie op zoek is naar een yoga weekend of retreat in Nederland of elders in Europa vindt deze hier. Bijvoorbeeld een yoga weekend in Nederland aan zee, op de veluwe, in Zeeland, Brabant, Amsterdam, Limburg of Texel. Je kunt hier een yogaweekend in Nederland boeken in combinatie met ademhalingsoefeningen, meditatie en ayurveda. Je kunt ook een ayurveda en wellness weekend in Nederland boeken, bijvoorbeeld via Puur en Kuur uit Amsterdam, de specialist in yoga-, wellness- ayurveda en detox reizen.


Nieuwe mensen ontmoeten en relaxen

Of je nu een yoga weekend of retreat in Nederland, Duitsland of Spanje zoekt omdat je wilt ontspannen, kennis wilt maken met yoga, nieuwe mensen wilt ontmoeten of er gewoon er een weekendje tussenuit wilt. Het aanbod yoga weekenden en yoga cursussen is groot. Wekelijks kan je kiezen uit een groot aanbod ontspanningsoefeningen, ademhalingstechnieken, meditatie en pure yoga. Niet alleen via Puur en Kuur of Spa Dreams maar ook via andere organisaties. Kijk nu wie voor jou het perfecte yoga weekend in Nederland organiseert.

wellness behandeling

Puur en Kuur, voor een perfect yoga weekend in Nederland

Waarom Puur en Kuur kiezen voor een yoga retreat Nederland?

Als je deel wil nemen aan een goed georganiseerd yoga weekend in Nederland en op een prachtige locatie, moet je bij Puur en Kuur  zijn. Deze wellness reisorganisatie organiseert jaarlijks honderden yoga weekend, reizen en retraits in Nederland en vele landen binnen Europa. En ook buiten Europa kan je via Puur en Kuur uit Amsterdam een yoga weekend boeken, bijvoorbeeld in Indonesië, Sri Lanka of India.


Yoga weekend Nederland op Top Locatie

Als je kiest voor een yoga weekend in Nederland van Puur en Kuur, kies je voor een weekend op een toplocatie, bijvoorbeeld aan zee, in Zeeland, in Limburg, Groningen of Overijssel.

Gezond en lekker eten, leuke mensen ontmoeten.

Een weekend met gezond en lekker eten, goede en enthousiaste yoga docenten en begeleiders, wellness, meerdere mogelijke activiteiten zoals ayurveda, massage, meditatie en soms een sap kuur. Op de yoga weekend van Puur en Kuur in Nederland ontmoet je mensen die kennis willen maken met yoga, beginnende yoga cursisten, mensen die met yoga weer in balans willen komen en mensen die er gewoon een lekker en ontspannen weekend van willen maken. Een yoga weekend van Puur en Kuur in Nederland duurt 3 dagen en is altijd gekoppeld aan ademhalingsoefeningen en meditatie. De inbreng van de groep, jouw persoonlijke wensen en de inbreng van de docent of begeleiding van het yoga weekend, bepalen uiteindelijk het programma van dit ontspanningsweekend.


Een yoga weekend ontspant en geeft je nieuwe inzichten

Een yoga weekend in Nederland van Puur en Kuur geeft je nieuwe inzichten, nieuwe energie en een heerlijk ontspannen gevoel. Yoga gaat bijna altijd samen me meditatie en mindsetting.  Je komt weer helemaal tot jezelf, met nieuwe gezichtspunten. Het is de ultieme vorm van mindfulness.


Veganistisch eten tijdens yoga weekend in Nederland

Ben je vegetariër of veganist en doe je aan yoga?

Veel mensen die aan yoga doen, hebben een vegetarische of veganistische levenswijze. Het is daarom goed om te weten dat als je een yoga vakantie of weekend boekt, bijvoorbeeld bij Puur en Kuur, je altijd kunt kiezen uit vegetarische of veganistische maaltijden. Ook bij andere yoga reisorganisaties kan je kiezen voor een bepaald dieet, ook vegetarisch en glutenvrij.

Uiteraard ook voor een veganistisch ontbijt of lunch.

mediteren op vakantie

Locatie yoga weekend van groot belang

Of je je nu een yoga weekend gaat volgen in Amsterdam, Utrecht, Limburg, op de Veluwe, aan de kust of op de Waddeneilanden, de locatie van jouw yoga weekend in Nederland is van groot belang. Als je bijvoorbeeld met een groep van 10 a 15 personen je yoga- en ademhalingsoefeningen moet doen in een klein zaaltje in de binnenstad van Den Haag, Amserdam of Utrecht, zal je je niet zo snel kunnen ontspannen en tekort aan frisse lucht hebben.

Yoga weekend aan zee

Als je daarentegen een yoga weekend in Nederland aan zee volgt, bijvoorbeeld in Ouddorp aan Zee, Renesse of Domburg aan Zee ( Zeeland ) of in Noord Holland of op Texel en ook nog eens een ruime yogaruimte hebt met uitzicht op zee, zal je veel meer tot rust kunnen komen. Zeker als je tijdens je yoga weekend kunt beschikken over een eigen kamer met douche en toilet en kunt genieten van een biologisch ontbijt, lunch en diner.

yoga vakantie strand

Yoga weekend Nederland boeken bij BookYogaRetreats.nl

Een aanbieder met een groot en gevarieerde aanbod yoga weekenden, reizen en retreats binnen Europa is BoogYogaRetreats.nl. Bij hen kan je ook een yoga weekend, mindfulness vakantie of yoga/meditatie vakantie in Nederland, België of Duitsland boeken. Ook ayurveda retreats. Met speciaal aanbod voor alleenstaanden en alleenreizenden.


Yoga weekend Veluwe

Of boek een yoga weekend Nederland op de Veluwe, ga wandelen in de bossen en verblijf in een hotel Veluwe met sauna, Turks stoombad en solarium. Er zijn vele mogelijkheden om een yoga weekend in Nederland te boeken, in locaties met wellness, zwembad en met workshops, massages, ayurveda. Ontspannen, helemaal tot rust komen, heerlijk eten, genieten, dat is wat een yoga weekend in Nederland ook voor jou kan betekenen. Tip, kijk eens naar de mogelijkheden om te overnachten bij wellness Hotel De Buunderkamp op de Veluwe. Een geweldig hotel op de Veluwe om te kunnen relaxen.


Een yoga weekend in je eigen woonplaats volgen

Je kunt bijvoorbeeld via Puur en Kuur een yoga weekend in Nederland boeken en aan één van de compleet verzorgde weekenden deelnemen. Als je wat minder budget hebt of gewoon in je eigen bed wilt slapen, zijn er natuurlijk meer mogelijkheden om kennis te maken met yoga en deel te nemen aan een yoga weekend in jouw woonplaats of in een grotere woonplaats bij jou in de buurt. In alle grote plaatsen in Nederland worden regelmatig yoga weekend gehouden. De snelste manier om erachter te komen waar bij jou in de buurt dergelijke weekend gehouden te worden is gebruik te maken van het internet en de ziekterm yoga weekend in combinatie met woonplaats op te geven. Zoek je bijvoorbeeld een yogaweekend in Amsterdam dan vul je de zoekwoorden yoga weekend Amsterdam in. Je krijgt dan in de zoekresultaten een overzicht te zien van alle yoga weekenden die in Amsterdam worden gehouden.

yoga vakantie zonnegroet

Gelijkgestemden ontmoeten tijdens het yoga weekend

Een yoga weekend in Nederland of elders volgen, is ook een ideale gelegenheid om gelijkgestemden te ontmoeten. Als je single bent bijvoorbeeld, is een yoga single weekend ideaal.  Mensen die yoga beoefenen zijn in de regel bewuste mensen met aandacht voor de ander. Yoga weekenden worden vaak bezocht door mensen die afstand willen nemen van de dagelijkse stress die we in deze drukke maatschappij kunnen ervaren. Een yoga weekend zorg voor ontspanning, voor nieuwe energie en voor nieuwe contacten. Als je je inschrijft voor een yoga weekend in Nederland is de kans groot dat je gelijkgestemde mensen ontmoet en er met één of meerdere personen een speciale klik zult hebben.


Duurzame levensstijl?


De meeste mensen die aan yoga doen,  hebben een duurzame levensstijl. Yoga is zoveel meer dan meditatie en bewegen. Het is een bewuste levensstijl. Het is niet voor niets dat zoveel mensen die aan een bepaalde vorm van yoga doen vegetariër of veganist zijn of biologisch vlees eten.  Een duurzame levensstijl gaat natuurlijk veel verder dan yoga, meditatie, en duurzame producten kopen.  OpDuurzaam Doe Je Zovind je veel tips aangaande een duurzame levensstijl.