Mindfullness weekend boeken in Nederland, Portugal of Spanje

Een mindfulness weekend boeken? Wie behoefte heeft aan een mindfulness weekend kan bij Puur en Kuur kiezen uit een groot aanbod mindfullness weekenden en retreats.

BookYoga single banner

Hierbij kan je kiezen uit een groot aanbod varianten. Boek bijvoorbeeld een mindfullness weekend in Nederland met yoga en meditatie, een mindfullness weekend met tai chi en reiki in Portugal of Spanje of een mindfullness reis met workshops, acupunctuur en coaching in India, Thailand of Indonesië. Het aanbod mindfullness reizen en weekenden is bij Puur en Kuur groot.


Met mindfulness ga je relaxter door het leven, kan je beter met emoties omgaan en beter luisteren naar je hart. Je kunt beter relativeren. Door bijvoorbeeld mindfulness met yoga en meditatie te combineren, heb je een ideale combinatie van rustgevende en versterkende activiteiten. Kijk nu welk mindfullness weekend jou het beste past. Bijvoorbeeld een mindfulness weekend van Puur en Kuur in Zeeland, Gelderland, Overijssel of elders in Nederland. Ook voor een last minute mindfullness- en yoga weekend.

yoga oefening in de natuur

Ontspannen vakantie?

Mindfullness reizen kunnen onderdeel zijn van wellness- en ontspanningsreizen. Kijk nu welke mogelijkheden er nog meer zijn om helemaal tot rust te komen en te onthaasten. Voor bijvoorbeeld een mindfulness weekend aan zee.


Beter om gaan met emoties

Door het volgen van mindfulness trainingen leer je beter om te gaan met emoties. Je leert alles een betere plek in het leven te geven en krijgt meer inzicht in wat er in het leven echt toe doet. Door het volgen van een mindfullness weekend met coaching krijg je nagenoeg hetzelfde effect als het volgen van een mindfulness training.

yoga vakantie strand

Het verschil is echter dat je tijdens een mindfullness weekend van Puur en Kuur behalve coaching ook bijvoorbeeld yoga en meditatielessen krijgt. Of mindfulness coaching met lichaamsmassages, workshops, tai chi, reiki of wandelingen. Tijdens een mindfulness vakantie of weekend werk je in een ontspannen sfeer aan het beter om gaan met emoties. Je kunt een mindfulness weekend of vakantie boeken met coaching in onder andere Nederland, Spanje, Portugal, India, Thailand of Indonesië. Het volgen van yoga- en meditatie lessen behoort in bijna alle gevallen tot de mogelijkheden.


Met een mindfulness weekend leer je loslaten, relativeren

Loslaten, het leven in het hier en nu is bij veel spirituele mensen een belangrijk onderwerp. Tijdens een mindfullness weekend krijg je handvatten aangereikt om beter te kunnen loslaten. En omdat mindfulness weekend groepslessen zijn, met veel individuele aandacht, ontmoet je veel gelijkgestemden die ook werken aan het beter leren loslaten van aardse zaken en emoties. Bij een mindfulness weekend leer je in de rege veel interessante en gelijkgestemde mensen kennen.

yoga groep in de natuur

Je verblijft in de mooiste resorts

Of je nu bij Puur en Kuur een yoga weekend, spirituele vakantie, detox kuur, gezondheids vakantie of mindfullness vakantie of weekend boekt, je verblijft altijd in een fantastisch resort, hotel of spa. Alleenstaanden en alleenreizenden krijgen meestal zonder toeslag een eenpersoonskamer en je verblijf is meestal op basis van half- of volpension. De mindfulness coaches van Puur en Kuur zij goed opgeleid en je krijgt tijdens je verblijf in het spa of wellness resort of hotel heerlijke en gezonde maaltijden. Kortom, een mindfullness weekend bij Puur en Kuur is een feest. Ook als je een mindfulness weekend in Nederland via Puur en Kuur boekt, kan je ervan uitgaan dat de locatie waar je verblijft top is.


mediteren op vakantie

Mindfulness weekend met yoga en meditatie lessen

Zoals eerder geschreven. Mindfulness, yoga en meditatie gaan uitstekend samen. De yoga weekenden van Puur en Kuur zijn geschikt voor alle leeftijdsgroepen, mannen en vrouwen, beginners en gevorderden. Mindfulness en yoga, een probaat middel tegen stresss.