Yoga aan zee, vele mogelijkheden

Yoga aan zee beoefenen geeft een extra dimensie aan yoga. De zee stimuleert, geeft rust en ruimte. En de zilte zeelucht geeft een heel andere dimensie aan vrije tijd of vakantie. Op deze pagina vind je informatie over het boeken van een yogaweekend aan zee of een yoga vakantie aan zee. Ook voor yoga op het strand. En yoga aan zee in combinatie met wellness, ayurveda, meditatie of mindfullness.

BookYoga single banner

Als je yoga aan zee wilt beoefenen en zin hebt in een weekend of vakantie aan zee, kun je een yogaweekend aan zee of een yoga vakantie aan zee boeken. Als je helemaal tot rust wilt komen is een yoga retreat aan zee wellicht een nog beter idee. Bijvoorbeeld een yoga retreat aan zee op Ibiza of de Canarische Eilanden. Voor een yogaweekend of vakantie aan zee kun je echter, in de zomerperiode, ook prima in Nederland terecht.


Bijvoorbeeld voor een yogaweekend van Puur en Kuur in Bergen aan Zee, in Zeeland. Of voor een yoga weekend of vakantie aan zee georganiseerd via de vele yoga scholen in Nederland. Op onze yoga agenda vind je ook leuke yoga initiatieven aan zee in Nederland. Hoe dan ook, wij wensen je veel plezier met je yoga aan zee.

yoga voor gevorderden op het strand

Een yogaweekend of vakantie aan zee via Puur en Kuur boeken

Single en aan zee yoga vakantie boeken? Puur en Kuur is specialist in yoga-, meditatie-, ayurveda en wellness reizen. Met diverse yoga locaties aan zee. Ook voor yoga tijdens je yoga weekend of retraite aan het strand. Veel van de locaties waar Puur en Kuur deze gezondheid- en spirituele reizen houdt liggen aan de kust, aan zee, in de bossen of bergen of op een andere mooie plek. Het is bij Puur en Kuur mogelijk een yogaweekend aan zee voor 2 of 3 dagen te boeken, bijvoorbeeld in Nederland of Spanje of een yoga vakantie aan zee in bijvoorbeeld Ibiza, de Canarische Eilanden, Italië of Griekenland.


yoga vakantie zonnegroet

Als je een fijne yoga locatie aan zee in Nederland zoekt, is het boeken van een yoga weekend van 3 dagen in Badhotel Domburg aan Zee in Zeeland een absolute aanrader. Dit 4 sterren wellness hotel in Zeeland ligt op slechts 250 meter van zee en het hotel beschikt over een privé zwembad, sauna en andere wellness. Je boekt al een yogaweekend in Domburg aan Zee via Puur en Kuur vanaf 199 euro. Met uitgebreid ontbijtbuffet en smakelijke en gezonde 2 gangen diners. Je vindt alle informatie over dit yogaweekend aan zee in Zeeland hier.

Op de website van Puur en Kuur vind je een overzicht van alle mogelijkheden om aan zee een yogaweekend of vakantie te boeken. Hieronder speciale aandacht gevraagd voor de yoga vakantie aan zee in Ibiza.


Yoga aan zee, retreat of weekend via SpaDreams boeken

Spa Dreams is een internationale reisorganisatie en specialist in yoga- ayurveda,wellness- en gezondheidsreizen. Met specifieke reizen voor singles. Als je op zoek bent naar een yoga vakantie of yoga retreat aan zee, maak je een goede kans om deze bij Spa Dreams te vinden. Spa Dreams heeft vele yoga aan zee bestemmingen. Zoals yoga retreats aan in Marokko, Indonesië, Italië, Portugal en Spanje. Ook in combinatie met een meditatie vakantie aan zee.

yoga vakantie samen

Bij Spa Dreams kan je een yoga weekend aan zee voor 2, 3 of 4 dagen boeken maar ook een yoga midweek aan zee of yoga retreat. Met name de yoga retreats van Spa Dreams, in combinatie met ayurveda, wellness, gezondheid of beauty worden zeer aanbevolen. Met name de 14 daagse yoga retreats met ayurveda naar India en Sri Lanka zijn absolute toppers in het wellness en yoga programma van Spa Dreams. Deze groepsreizen zijn ook geschikt voor singles. Kijk nu binnen het aanbod yoga aan zee reizen van Spa Dreams welk yoga weekend, vakantie of retreat je het meeste aanspreekt.


Aan zee yoga en wellness vakantie Ibiza

Een van de toppers in het programma yoga & wellness aan zee van Puur en Kuur is de 7 daagse yoga & wellness vakantie in Ibiza. Je verblijft hier in een villa in het Noordoosten van Ibiza op zo een 15 minuten lopen van het mooie strand en de zee. Deze yoga en wellness vakantie op Ibiza heeft alles in zich om er 7 dagen helemaal uit te zijn en volledig tot rust te komen. Je verblijft er op basis van volpension en krijgt heerlijke gezonde maaltijden met mogelijkheid tot vegan variant.

yoga gevorderde oefening

Je krijgt een privé yoga les en massage + wellness consult. Deze plek op Ibiza is fantastisch, als je aan zee yoga wilt beoefenen, in een mooie villa wilt verblijven waar je een met de natuur kunt zijn en de nodige rust wilt vinden, is deze yoga vakantie aan zee op Ibiza voor jou een aanrader. Je boekt deze 7 yoga vakantie aan zee van Puur en Kuur op Ibiza vanaf € 1349,00 euro. Deze yoga wellness reis Ibiza is helaas niet meer beschikbaar.


Prettig zittende yoga kleding

Als je een yoga weekend, yoga vakantie of yoga retreat aan zee hebt geboekt, wil je misschien ook wel prettig zittende yoga kleding kopen. Als het kan yoga kleding van biologische kwaliteit. Bij Patipada koop je online biologische yoga kleding die heerlijk zit en zeer duurzaam is. Deze yoga kleding is ideaal voor het beoefenen van yoga aan zee. Ga naar de webshop van Patipada en ontdek dat ook de yoga matten en andere yoga attibruten van hoge en duurzame kwaliteit zijn.