Yoga weekend in België boeken

Een yoga weekend België boeken? Dat kan! Boek je yoga weekend in België via BookYogaRetreats.nl, de grootste aanbieder van Yoga Retreats binnen de Benelux en heel Europa. Puur en Kuur heeft op dit moment geen aanbod in België maar wel in Nederland en elders in Europa.

BookYoga single banner

BookYogaRetreats, België

Zie hier de meest actuele aanbiedingen yoga retreats België via BookYogaRetreats.com


Yoga weekend in België boeken?

Op dit moment zijn er bij Puur en Kuur geen yoga weekenden of retreats in België beschikbaar.
Wie op zoek is naar een yoga weekend in België met yoga workshops en heerlijke gezonde maaltijden, komt normaal gesproken bij de fantastische yoga weekenden van Puur en Kuur in België, de Ardennen uit. Je kunt bij Puur en Kuur een 3-daags yoga weekend in de Ardennen boeken of een 5-daagse yoga vakantie. De Ardennen is een fantastisch gebied om een yoga weekend of yoga vakantie in België te boeken, rustgevend, een prachtige natuur, goed bereikbaar vanuit Nederland, België. Helaas is deze yoga reis België op dit moment niet beschikbaar.

yoga oefening in de natuur


Oorspronkelijk aanbod

De yoga weekenden en vakanties van Puur en Kuur in de Ardennen worden op een uniek en authentiek landgoed in de Ardennen gehouden en wel in de plaats Vielsalm. Dit sfeervolle landgoed beschikt over 21 slaapkamers, een grote woonkamer met open haard, een apart eetkamer, een enorme tuin met veel mooie plekjes en uitgebreide wellness faciliteiten waaronder een ruime jacuzzi, een sauna, massageruimte en regendouche. Voor een luxe yoga weekend of vakantie in België, Ardennen, met wellness. Op dit fantastische landgoed in de Ardennen kan je je inschrijven voor een 3 daags yoga weekend of 5 daagse yoga vakantie België. In beide gevallen kan je tijdens je yoga weekend of retreat in Belgie onbeperkt gebruik maken van de spa faciliteiten en krijg je heerlijke gezonde maaltijden die op de authentieke vegetarische keuken zijn gebaseerd.

mediteren op vakantie

Voor wie zijn deze yoga weekenden geschikt?

Dit yoga weekend België is voor iedereen geschikt, voor beginners en gevorderden. Ook in het kader van een yoga vakantie in België. De yoga weekenden van Puur en Kuur zijn ontspannend en bedoeld voor iedereen die een fijn en ontspannen weekend wil beleven waarbij Yoga, ontstressen, gezond en lekker eten en plezier hebben centraal staat.

puur en kuur wellness banner

De yoga weekenden van Puur en Kuur zijn bedoeld voor iedereen. Of je nu kennis wilt maken met yoga, eerder yoga lessen hebt gevolgd of al jaren yoga beoefent, iedereen kan zich voor een yoga weekend in België of Nederland opgeven. De ervaring leert dat zowel vrouwen als mannen zich voor de yoga weekenden inschrijven en de gemiddelde leeftijd van de deelnemers tussen de 25 en 55 jaar ligt. Maar ook als je 20, 60 of 70 bent, ben je van harte welkom op een van de yoga weekenden van Puur en Kuur. Ook voor het yoga weekend in België.


Vakantiehuis Veluwe te koop

Yoga weekend in de Ardennen

Als je zin hebt in een yoga weekend in de Ardennen maar geen behoefte hebt aan een georganiseerd yoga weekend of vakantie dan kan je natuurlijk ook zelf een vakantiehuisje in de Ardennen of elders in België huren. Bijvoorbeeld een 2 persoons vakantiehuis met jacuzzi in België

Het voordeel daarvan is dat je zelf bepaalt wat je tijdens je weekendje in de Ardennen doet en ook gewoon yoga in je vakantiehuis of in de tuin kan doen. De Ardennen is een inspirerende omgeving en je vindt er nog stilteplekjes. De groene natuur en omgeving is een ideale voedingsbodem voor een spirituele reis of vakantie.

spadreams yoga banner

Last minute huisje in de Ardennen huren

Het is ook mogelijk een last minute vakantiehuis in de Ardennen of elders in België te huren. Een last minute huisje is altijd voordeliger, ook als je een last minute huisje met 2, 3 of 4 slaapkamers in België zoekt. Vind hier een last minute vakantiehuis België

yoga weekend met groep

Yoga weekend in Nederland

Is dit yoga weekend in België al volgeboekt en wil je weten welke mogelijkheden er nog meer bij Puur en Kuur zijn om zo een volledig verzorgd weekend met yoga, workshops en heerlijke maaltijden te boeken? Het yoga vakantie aanbod in Nederland is bij Puur en Kuur groter dan dat in België. Als dit yoga weekend in de Ardennen al is volgeboekt of als je een yoga weekend aan zee wilt boeken, biedt een yoga vakantie of yoga weekend in Nederland misschien mogelijkheden voor jou. Je kunt via Puur en Kuur op diverse locaties een yoga weekend Nederland boeken. Zie het actuele aanbid.


Heerlijke vegetarische maaltijden

Of je nu via Puur en Kuur een yoga weekend of yoga retreat boekt in Belgie, Nederland, Spanje, Italie, Frankrijk of India, in nagenoeg alle gevallen worden er heerlijke gezonde maaltijden verzorgd die van volwaardige en vegetarische kwaliteit zijn. Vegetarische, volwaardige voeding “maakt je lichter”en is prima geschikt in combinatie met een yoga weekend of yoga retreat. Je kunt tijdens je yoga weekend genieten van kruiden thee, smoothies en andere heerlijke hapjes en drankjes. Wil je meet weten of duurzame producten die je in de dagelijks leven kunt gebruiken? Kijk dan eens op onze pagina duurzame producten. Voor een duurzame levensstijl.

gezond eten bij het zwembad

Yoga kleding nodig voor je yoga weekend?


Ga je voor de eerste keer een yoga weekend in België of Nederland boeken en heb je nog geen yoga kleding? Of heb je gewoon zin in iets nieuws? Bij deze Yogashop Online, kan je fantastisch mooie en lekker zittende yoga kleding kopen.