Groot aanbod yoga wellness- en gezondheids vakanties Spa Dreams

Wie een wellness vakantie, yoga retreat of gezondheidsvakantie wil boeken, eventueel in combinatie met een een detox vakantie, meditatie of ayurveda reis, komt zeker de naam Spa Dreams tegen. Met het hoofdkantoor in Duitsland onder de naam Fit Reizen.

BookYoga single banner

Wie is Spa Dreams?

Spa Dreams is een Duitse wellness organisatie, is de reisorganisatie voor yoga, gezondheids- en wellnessreizen in Duitsland, Europa en Azië. Met een kwalitatief en uitgebreid aanbod en individuele service is SpaDreams.nl marktleider in Duitsland. Ook voor meditatiereizen ( zie onder ) en fitness reizen. Relax vakanties en ontspanningsreizen naar vele landen in de wereld en van hoge kwaliteit. Of voor een verblijf in een spa | ayurveda resort. Spa Dreams heeft geen groot aanbod yoga reizen in Europa.. Elders in de wereld is het aanbod yoga, kuur en wellness reizen zeer groot en gevarieerd.


In welke landen kan je bij Spa Reizen een yoga weekend of wellness reis boeken?

Spa Dreams heeft een aanbod van meer dan 1200 verschillende kuur-, gezondheids- ,schoonheids- , Fitness- en Wellness-aanbiedingen. Deze wellness en yoga vakanties zijn te boeken in meer dan in 35 landen. Ook voor een wellness weekend. Spa Dreams is ook groot in yoga vakanties. Of je nu een yoga weekend van 2 of 3 dagen wilt boeken of een compleet verzorgde yoga vakantie van 4, 5, 6, 7 of 8 dagen. Spa Reizen heeft een zeer divers en groot aanbod gezondheids- en wellness reizen in het pakket. Met fantastische wellness resorts. Wellness & beauty, ayurveda, klassieke kuren, thalasso, tango, preventie, luxe wellness & best spa, anti-aging, burnout-kuren, detox, vasten en afvallen, TCM, F.X. Mayr, yoga & pilates, golf, Nordic Walking, wandelvakanties, anti-burnout, alleenreizende, voeding en vasten, rondreizen en veel meer. De yoga reizen nemen binnen dit aanbod een belangrijke plaats in, ook voor een compleet verzorgd yogaweekend.

yoga in baai thailand

Binnen en buiten Europa

Bij Spa Dreams kan je geen yoga weekend of yoga vakantie in Nederland of België boeken, wel in Europa en ver daar buiten. Bestemmingen voor een yoga weekend binnen Europa zijn onder ander Duitsland, Italië, Polen, Portugal, Spanje en Tsjechië. Buiten Europa kan je een yoga vakantie boeken in onder andere India, Marokko, Sri Lanka, Thailand, Vietnam, Nepal, de Maladiven, Maleisië en de Maldiven. Hieronder vele exotische bestemmingen. De yoga vakanties van Spa Dreams zijn bij na altijd verbonden aan lichamelijke oefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatieoefeningen. Hierbij is het “los laten” erg belangrijk. Tijdens een yoga weekend of yoga vakantie van Spa Dreams leer je dingen los te laten die spelen. Je verblijft in de beste hotels en op de mooiste locaties, soms met uitzicht op zee of op de bergen. Met de mogelijkheid je wellness reis in een wellness resort te boeken.


Gezonde en lekkere voeding

De meditatie reizen van Spa Dreams

Meditatie reizen. Yoga en meditatie zijn met elkaar verbonden. Innerlijke rust helpt je in veel opzichten door het leven heen. Bij de mediatiereizen van Spa Dreams ga je samen met je medereisgenoten op zoek naar deze innerlijke rust. En een deskundige op het gebied van meditatie helpt jou ( beter ) te leren mediteren. Je verblijft op prachtige locaties en in de mooiste hotels. En natuurlijk, krijg je net zoals bij de yoga reizen, heerlijke en gezonde maaltijden voorgeschoteld.


Last minute yoga weekend of vakantie boeken?

Ook bij Spa Dreams zijn er regelmatig last minute aanbiedingen op het gebied van yoga vakanties, wellness reizen en yoga weekenden. Je kunt op de website van Spa Dreams online zien welke yoga en wellness reizen nog open staan voor inschrijving en ook of het een last minute aanbieding betreft. Onder het kopje “Aanbiedingen”op de website van Spa Dreams kan je zien welke aanbiedingen er zijn. Ook aanbiedingen en last minutes op het gebied van yoga weekenden. Je kunt natuurlijk ook zelf een last minute vakantiehuis huren, bijvoorbeeld een last minute vakantiehuis met sauna aan zee. Dan kan je yoga op het strand doen en genieten van je eigen vakantieverblijf. Vind hier een last minute vakantiehuis met sauna

Vakantiehuis Veluwe te koop

yoga in de bergen

Ayuvedareizen, Detoxreizen en wellness reizen

Spa Dreams verzorgt een groot aanbod ayuvedareizen, detox vakanties en wellness reizen. Ook voor een weekend of korte reis. Op de website van Spa Dreams kan je onder het kopje “Reisthema’s” zien welke type reizen ze organiseren en wat de landen bestemmingen zijn. Zoek op thema ayurveda. Detox vakanties worden ook wel afval vakanties genoemd. Het voordeel van een detox vakantie ten opzichte van een pure afval vakantie is dat door te detoxen je lichaam ook ontgiftigd wordt. Je lichaam wordt schoner door een detox kuur tijdens vakantie bij Spa Dreams.


Single reizen van Spa Dreams

Spa Dreams heeft ook specifieke reizen voor singles. Ook als je zin hebt in een yoga weekend van Spa Dreams zijn er mogelijkheden om dit met andere singles te doen. Kijk nu welke andere mogelijkheden er zijn voor single reizen. Ook voor alleenstaande ouders zijn er vele vakantie mogelijkheden.

yoga op een tropische bestemming

Detox vakantie boeken bij Spa Dreams

Als je wilt afvallen, afslanken of je lichaam wil reinigen, is een detox vakantie, een reinigings vakantie welke zeer aan te bevelen is. Tijdens een detox groepsreis, gebruik je een detox kuur, sapkuur of raw food kuur in combinatie met fitness, beweging en wellness. Spa Dreams is specialist in detox vakanties.


Yoga retreat boeken via Spa Dreams

Een yoga retreat is een retreat waarbij yoga, zingeving, rust en tot jezelf komen voorop staan. Populaire bestemmingen voor yoga retreats zijn onder andere India, Sri Lanka, Thailand en Indonesië. Op nummer een staat al jaren Thailand. Bijvoorbeeld voor een yoga retreat aan zee. Hier vind je alles over het boeken van een yoga retreat, ook binnen Europa. Als je een yoga retreat Thailand wilt boeken, bijvoorbeeld via Spa Dreams, kan je dat al doen rond de 1.000 euro. Je verblijft bijvoorbeeld in een spa of wellness hotel aan zee.

yoga vakantie zonnegroet

Yoga en wellness weekend in Italië boeken

Italië heeft op het gebied van yoga, wellness en kuurreizen veel te bieden. Als je op zoek bent naar ontspannende wellness reizen in Italië biedt de website wellness vakantie te zeker de nodige informatie. Ook voor een vegetarische vakantie in Italië. Het mediterrane vakantieland Italië heeft vele kuuroorden waar je een Fangokuur ( modderbad met mineralen ) kunt volgen. Bijvoorbeeld als onderdeel van een wellness vakantie met yoga in Italië. Italië is ook een zeer geschikt vakantieland voor vegetariërs en veganisten. Het is bijna altijd mogelijk een vegetarische yoga of wellness vakantie in Italië te boeken. Spa Dreams, ook voor een Fangokuur in Italië.