Biologisch eten tijdens yoga weekend

 Lekker verwend worden met biologisch eten

BookYoga single banner

Als je via Puur en Kuur een Pilates Yoga weekend boekt, is de kans groot dat je verwend wordt met heerlijk biologisch eten.  Dat kan ook zijn met streekproducten. Groente, gaan en fruit dat dichtbij wordt geproduceerd smaakt lekkerder, er is minder CO2 productie en is veelal van biologische kwaliteit.

Je kunt bij Puur en Kuur o.a. een yoga weekend Nederland boeken in Burh-Haamstede, Domburg, Vlodrop, Lattrop, Bad Nieuweschans en Amersfoort.

Nieuw is het 3 daagse yoga weekend in hotel Fletcher in Amersfoort met lifestyle workshops, Fitwalks en Yoga lessen. Hiermee laat hotel Fletcher de nieuwe trend zien, duurzaam!  Ook met kerstmis is het mogelijk te genieten van een heerlijk weekend met biologisch eten.

Yoga weekend buiten Nederland.

Ook buiten Nederland kan je bij Puur en Kuur genieten van yoga met duurzame en veelal biologische maaltijden. Met yoga en wellness reizen naar Marokko, Thailand, Spanje, Ibiza, Cyprus, Oostenrijk en vele andere landen binnen en buiten Europa is er voor ieder wat wils. Ook voor een korte ontspanningsreis van bijvoorbeeld 4, 5 of 6 dagen.

Lifestyle.

Veel weekend en reizen staan bij Puur en Kuur en andere yoga vakantie organisaties in het teken van lifestyle. Hiervan kan biologisch en verantwoord eten onderdeel van uitmaken.  De trend is naast duurzaam en verantwoord food ook vegetarisch eten.  Waarbij bij een aantal reizen ook gekozen kan worden voor "vegan". Yoga is meer dan dan oefenen.