Je eigen yoga studio thuis

BookYoga single banner

Lekker thuis met EkhartYoa met  yoga bezig zijn.

Wie van yoga houdt, kan u thuis yoga beoefenen.  Ekhart Yoga heeft al jaren ervaring met internationale topdocenten en uniek yoga lesprogramma. Zo kan je thuis yoga beoefenen wanneer jij het wilt. Het mooie van de yoga lessen is dat ze voor ieder niveau zijn. Voor beginners en gevorderden. Met gratis video’s voor alle soorten yoga oefeningen.  Met speciale aandacht voor Hatha yoga voor beginners, detoxen, mediatie en veel meer. 

Mindfulness en meditatie.

In de Ekhart yoga thuis lessen, is er volop aandacht voor mindfullness en meditatie. Een perfecte combinatie met yoga thuis. Met slechts 10 minuten per dag kan je je al volop ontspannen en leer je beter te mediteren. Mindfulness helpt je je te ontspannen en te relativeren. Iets wat zeer welkom is in deze drukke wereld. Je bent met Ekhasrt yoga altijd je eigen thuis studio!

Workshops yoga over de hele wereld.

Ekhart Yoga is een internationale organisatie. Je kunt er yoga en mindfulness workshops volgen over de hele wereld Met professionele docenten.  Ook voor een yoga weekend. Aan dit instituut zijn bekende yoga docenten verbonden zoals Julie Martin, Esther Ekhart, Sandra Carson en vele anderen. Sandra Carson geeft op 7 december in Utrecht een radiant body en open heart training.