Proteineshakes bij yoga

Proteineshakes, voor spieropbouw en voorkomen blessures.

BookYoga single banner

Wie actief aan yoga doet en misschien daarnaast ook nog aan een sport doet als hardlopen of fietsen, weet dat een blessure altijd om de hoek ligt. En als je gewend bent om 2 a 3 keer per week te sporten en aan yoga te doen, komt een blessure extra hard aan want je lichaam is niet alleen gewend aan sport en lekker bezig zijn, jij mist je wekelijkse activiteiten zeker ook. Het is daarom belangrijk om ook te denken aan gezonde en eiwitrijke voeding of voedingsssupplemten zoals proteineshakes

Proteineshakes bevatten niet alleen hoogwaardige proteïne ( eiwitten ) maar maar ook B vitamines en mineralen zoals calcium ( voor je botten en haargroei ), magnesium, ijzer en tal van andere belangrijke voedingsstoffen. Proteines zorgen voor de spieropbouw en het voorkomen van blessures. Je kunt proteine shakes kopen in poedervorm maar er zijn ook kant en klare shakes te koop, bijvoorbeeld met aardbei smaak. Daarnaast kan je via de website proteineshakes.nl ook proteinepen kopen, proteine maaltijden, pannenkoeken, hartige hapjes, toetjes en veel meer. Het aantal mogelijkheden om naast je dagelijkse voeding dus extra proteine binnen te krijgen is dus zeer groot. 

Hier vind je kant en klare proteine maaltijden.http://www.proteineshakes.nl/proteine_maaltijden.html

Overigens zitten in noten, zaden en bepaalde groentesoorten van nature veel eiwitten. Denk maar eens aan brocolli of walnoten, zeer gezonde plantaardige producten.

Er zijn ook mensen die proteineshakes gebruiken om in het kader van een proteinedieet af te vallen. Door de inname van deze shakes heb je minder eetlust. Daarnaast bevatten proteineshakes wel hoog waardige eiwitten en nauwelijks koolhydraten. Een ideale combinatie om af te slanken.