Sint Janskruid ook ideaal bij yoga

Sint Janskruid ook ideaal bij yogaTags: amandelolie, bij stijve spieren, massage olie, sint janskruidSint Janskruid is één van die natuurlijke kruiden met een bijzondere eigenschappen.

Veel mensen die yoga beoefenen maken regelmatig gebruik van Sint Janskruid.

BookYoga single banner

Nie alleen kan je door de inname van bijvoorbeeld sint janskruid thee beter ontspannen en is dit kruid goed tegen de stress, ook bij spierpijn en stijve spieren is sint janskuid ideaal.

Sint Janskruid verwarmt de spieren en zorgt voor een betere doorbloeding en wordt, net zoals bijvoorbeeld amandelolie vaak aan een basisolie toegevoegd.  En juist bij yoga zijn soepele spieren en een goede doorbloeding erg belangrijk.

Niet iedereen kan Sint Janskruid zomaar gebruiken, mensen die medicijnen slikken en zeker antidepressiva wordt afgeraden het te gebruiken.  Ook zwangere vrouwen kunnen beter van de Sint Janskruid afblijven omdat dit een effect kan hebben op de hormoonhuishouding.

Als je wilt weten waar je de beste kwaliteit Sint Janskruid olie, thee of tabletten kunt kopen, bezoek dan eens de website sint-janskruid.com.   Daar vind je ook informatie over massage olie met amandelolie

Daar vind je ook veel aanbiedingen zodat je dit wonder van de natuur nog goedkoper kunt aanschaffen.

Vakantiehuis Veluwe te koop

Geplaatst door: Webmaster op vrijdag 2 juni 2017Geen reactiesPlaats een reactie

Naam (verplicht)
Email (verplicht, wordt nooit getoond)
Reactie