Een yoga vakantie in Marokko boeken

Gevarieerde yoga vakantie in Marokko.

Vind hier je yoga vakantie in Marokko

Wie een bijzondere yoga vakantie wil boeken zou kunnen overwegen een yoga, surf- en wellness vakantie in Marokko te boeken. Tijdens je 8 daagse yoga vakantie in Marokko heb je de mogelijkheid surflessen te volgen en te genieten van wellness.

Daarnaast is er de mogelijkheid om deel te nemen aan fitness lessen, kajakken of bodycombat. Een yoga vakantie in Marokko die je helemaal naar eigen wens kunt inrichten. Met diverse mogelijkheden voor singles.

Lees hieronder meer over deze omgelooflijk gevarieerde yoga, wellness en surf vakantie in Marokko. Deze bijzondere yoga reis is geschikt voor iedereen die eens op een andere manier vakantie wil vieren. Deze 8 daagse vakantie in Marokko is ook geschikt voor jongeren en 50 en 55 plussers.

Je verblijft in een luxe yoga, spa en surfresort in een plaats ten Noorden van Marokko, nabij Agadir. Voor een ongelooflijke en betaalbare relax vakantie in Marokko.

Je verblijft in een fantastisch gelegen spa, wellness en yoga resortJe verblijft in een prachtig yoga resort aan het strand.

Deze yoga vakantie in Marokko is echt bijzondr.

Je verblijft voor je yoga vakantie in een fantastisch mooi gelegen spa, wellness en yoga resort.  Het is tegelijkertijd een surfschool en fittness resort. Het resort lift direct aan strand en zee en is zeer rustig gelegen. Yoga aan het strand is dus ook zeer zeker een optie.

Er zijn ruim 100 kamers in dit spa en yoga resort. Elke kamer heeft een eigen bad en toilet. Daarnaast beschik je over airco. Je krijgt yoga lessen in een yoga studio met uitzicht op zee. 

Dit spa en wellness resort heeft onder andere een spa met hammam, behandelkamers, een beautysalon- en shop, een zwembad en fitness centrum.  Kortom alles is aanwezig voor een fantastische yoga, welness en fitness vakantie in één van de mooiste gedeeltes van Marokko. De maaltijden zijn lekker en gezond.

Laat je verrassen en kijk eens naar deze unieke yoga vakantie in Marokko!

Biologische en vegetarische maaltijden

Geniet tijdens je yoga vakantie Maroko van heerlijke maaltijden.

De maaltijden die tijdens je yoga, wellness en surfvakantie worden geserveerd zijn vers bereid en er is een groot aanbod vegetarische gerechten. De maaltijden zijn ook nog eens van biologische kwaliteit. Zo kan je een ontspannenden en onvergetelijke relax vakantie in Marokko combineren met de meest verrukkelijke en gezonde maaltijden.  

De Marrokaanse keuken heeft veel meer te bieden dan Couscous. Er is ook voor vegetariërs en veganisten een heerlijk aanbod in overheerlijke Marrokaanse,mediterane, europeesche en wereldse maaltijden.

Ook dit is een yoga vakantie van Puur en Kuur

Deze unieke yoga en wellness ervaring in Marokko wordt je aangebodend door Puur en Kuur. Je kunt bij deze yoga en wellness reisorganisatie de meest fantastische yoga, wellness, kuur, fitness en spirituele vakanties boeken, ook in Azië en Europa. Ook voor een yoga weekend in Nederland.