Yoga retreat Thailand via Spa Dreams boeken

Goedkope yoga retreat Thailand boeken?

BookYoga single banner

Wie een goedkope yoga retreat in Thailand wil boeken, komt ongetwijfeld uit bij de wellness reisorganisatie Spa Dreams. Bij Spa Dreams is het al mogelijk een 7 daagse yoga retreat Thailand te boeken onder de 1.000 euro. Dit is op basis van eigen vervoer maar deze yoga retreat Thailand is wel inclusief verblijf in een luxe wellness hotel en op basis van volpension. Dit wellness hotel in Thailand ligt op een tropisch eiland en je verblijft in een luxe hotelkamer met uitzicht op zee.

Deze yoga retreat is tegelijktijd een detox vakantie want je kunt kiezen uit een detox dieet, biologische producten, vegetarische of veganistische maaltijden met veel rauwkost. Dit welnes | spa hotel in Thailand heeft verschillende yoga studio’s met houten vloeren, een span sauna’s en vee meer. Je kunt dagelijks yoga lessen volgen en meedoen aan een detox programma. Een locatie om helemaal tot rust te komen. Een goedkope yoga retreat met ongekende mogelijkheden, ook in het kader van een spirituele reis naar Thailand.

Je vindt deze yoga retreat in Thailand via de zoekbox hierboven. Zoek als reisthema yoga en land Thailand. Je krijgt dan een overzicht van alle yoga retreats en spirituele reizen naar Thailand. Je boekt deze 7 daagse yoga | wellness retreat in Thailand online, kijk ook naar de goedkope yoga retreats van Spa Dreams naar onder andere India en Sri Lanka.

Waarom een yoga retreat Thailand boeken?


Als je een yoga retreat als een spirituele reis beschouwt, is Thailand een zeer geschikt land. Het boedhistische Thailand met zijn vele tempels en monniken is een spiritueel land met een ongekend mooie natuur. In het prachtige Thailand liggen de mooiste yoga | wellness resorts en retreats, vaak met uitzicht op zee. De Thaise keuken is met name geïnspireerd op de vegetarische keuken. Hierbij worden altijd verse groenten en heerlijke kruiden gebruikt. DeThaise bevolking is aardig en inspirerend, yoga, mediatie, detox, wellness, het is in Thailand in het kader van gezondheids vakanties zeer bijzonder. Daarnaast is Thailand op het gebied van wellness en yoga een relatief goekoop vakantieland. Voor betaalbare en zinvolle restreats en inspirerende spirituele reizen. Kortom, Thailand heeft vele redenen om juist daar een yoga retreat te boeken.

Waarom via Spa Drems een yoga retreat boeken?

Spa Dreams heeft meer dan 15 jaar ervaring in het verzorgen van yoga retreats en wellness reizen waaronder in Azië en Europa. Voor wat betreft de yoga retreats in Thailand heeft Spa Dreams de mooiste locaties uitgezocht en de beste yoga docenten. Spa Drams wil de yoga en wellness reizen zo betaalbaar mogelijk houden. Het is dan ook mogelijk bij Spa Dreams een relatief goedkope yoga retreat Thailand te boeken. 

Goedkope vliegticket naar Thailand boeken

Als je een yoga retreat Thailand via Spa Drams boekt, moet je nog wel zelf voor een vliegticket naar Thailand zorgen. Wij hebben de goedkoopste zoekmachines vliegtickets naats elkaar gezet.

Hier kan je goedkope vliegtickets Thailand boeken

Meer spirituele reizen naar Thailand

Thailand is een ideaal vakantieland voor een spirituele reis. Het mystieke Thailand met zijn vele tempels en gelovige bevolking heeft een spiritualiteit in zich die je in het westen niet vindt.

Kijk binnen het pogramma van Spa Dreams naar andere spirituele- en wellness reizen binnen Thailand.