Top 10 mooiste yoga reizen vind je hier

Overzicht meest aantrekkelijke yoga reizen. Populaire bestemmingen voor yoga reizen zijn onder andere yoga reizen Spanje, Canarische Eilanden, Thailand, Portugal, Cyprus en Indonesië. Maar ook yoga en ayurveda reizen naar India, Indonesië en Sri Lanka worden veel geboekt. Op deze pagina een top 10 van de meest geboekte yoga reizen. Ook de mooiste yoga reizen voor singles.

BookYoga single banner

Yoga reizen behoren als vele jaren tot de meest geboekte actieve en spirituele reizen. Yoga beoefenen is een levenswijze en yoga verbindt. Yoga en meditatie verbinden nog meer. Samen met anderen een yoga reis boeken of deel nemen aan een van de individuele yoga reizen, dat is wat je via deze website kunt doen. Yoga reizen in vele varianten, met wellness, surfen, kuren, fitness of ander programma. Op deze pagina geven we je een globaal overzicht van de mogelijkheden die er zijn yoga reizen te boeken, met apart reisprogramma voor singles en de top 10 in yoga reizen. Ook voor een korte yoga reis of weekend in Nederland.


Of je nu een yoga reis met wellness, thalasso, fitness, ayurveda programma of pure yoga vakantie wilt boeken, hier, bij Puur en Kuur, is veel mogelijk. En, ook niet onbelangrijk met de laagste prijsgarantie. Kijk nu welke yoga reis jou het meeste tot de verbeelding spreekt en geniet van een onbezorgde vakantie.

mediterende man op het strand

Meest populaire bestemmingen voor yoga reizen binnen Europa

Voor deelname aan een yoga weekend of korte yoga reis of break binnen Europa zijn Nederland, Spanje, Portugal en Cyprus behoorlijk populair.  Voor diegenen die wat langer op reis willen, zijn de yoga reizen naar de volgende bestemmingen binnen Europa en de Benelux het meest geboekt.

  • Yoga reizen Spanje
  • Yoga reizen Portugal
  • Yoga reizen Canarische Eilanden
  • Yoga reizen Cyprus
  • Yoga reizen met bestemming Gozo en Malta ( 2 eilanden met een unieke sfeer )


Spanje, Portugal en de Canarische Eilanden zijn voor de meeste wellness en spirituele reizen het meest geboekt. Dat geldt ook voor de yoga reizen alsmede de single yoga reizen. Je kunt een korte yoga reis boeken naar deze landen, bijvoorbeeld voor 5, 7 of 8 dagen maar ook 2 of meer reizen met elkaar combineren zodat je het beste van alles hebt en kunt genieten van een echte relax reis. Overigens zijn yoga reizen naar Marokko in opkomst. Marokko is dan ook bij uitstek een aantrekkelijk vakantieland om op spirituele reis te gaan.


yoga meditatie op het strand

Yoga reizen voor singles

Puur en Kuur heeft een uniek aanbod yoga reizen voor singles. Je vindt deze onder de naam single friendly. Uit ervaring blijkt dat bijna 50 % van de deelnemers aan de yoga-, gezondheid, wellness of spirituele reizen van Puur en Kuur single is. Je bent dus vaak in het gezelschap van singles. Deze relax reizen zijn geschikt voor singles van alle leeftijden, dus ook voor singles 50, 55 en 60 plus.


Populaire bestemmingen yoga reizen Azië

Voor die mensen die naast een yoga reis behoefte hebben aan een spirituele ervaring, is een yoga reis naar India, Indonesië, Thailand of Sri Lanka wellicht een goede keuze Je kunt een spirituele yoga reis voor 8 dagen naar een van deze landen boeken maar ook voor een 15 daagse yoga reis gaan. En ook hier bestaat weer de mogelijkheid verschillende reizen met elkaar te combineren. Denk aan een combinatie van een 15 daagse yoga reis naar India en een 8 daagse reis naar Sri Lanka of Thailand bijvoorbeeld. Veel is op deze reizen mogelijk, spa behandelingen, massages, ayurveda, meditatielessen en veel meer. Bij iedere yoga reis zie je staan wat het programma je biedt en wat de kosten zijn.


yoga op een tropische bestemming

De prijzen van deze yoga reizen zijn exclusief de prijs van vliegtickets

Belangrijk om te weten is dat de prijzen van deze yoga reizen gebaseerd zijn op prijzen zonder vervoer naar je vakantiebestemming. Je moet dus zelf voor de bijpassende vliegtickets zorgen. Hier vind je goedkope vliegtickets. Ook goedkope vliegtickets naar verre bestemmingen zoals Indonesië, Vietnam, India, Nepal, Thailand en Sri Lanka.


Verblijf vaak in kleinschalige accommodaties

Als je een yoga reis boekt via Puur en Kuur verblijf je meestal in een kleinschalige accommodatie zoals een spa wellness hotel, wellness spa resort, ayurveda retreat of kuuroord. Puur en Kuur hecht grote aandacht aan een optimale privacy voor jou en alle deelnemers aan haar unieke reizen.