De Spa Online Cadeaubon
Wil je een originele cadeaubon kopen?  Dan is de Spa Online cadeaubon het ultieme cadeau. Deze cadeaubon is geldig op het gehele aanbod en is 1 jaar geldig. Een fantastisch wellness cadeau om weg te geven aan bijvoorbeeld je beste vriendin, vriend, moeder of collega.

BookYoga single banner

Spa OnlineVoor een goedkoop weekendje weg in Nederland

SpaOnline.com is Nederlands grootste wellness aanbieder, je kunt hier meer dan an 200 spa’s en sauna’s in Nederland en België met elkaar vergelijken, honderden reviews lezen en online een spa of sauna boeken. Voordelen voor jou: Enorme keuze (er komen elke week spa’s bij) Spa’s vergelijken en reviews van andere lezen.  De beste prijzen voor een sap of wellness arrangement, 14 dagen niet goed geld terug. Betalen met iDEAL. Vouchers zijn een jaar geldig en worden per post verstuurd

Met extra korting een sauna of spa in Nederland boeken? 

Daarnaast kan je met extra korting een spa en/of sauna in Nederland boeken. Als je eens van plan bent om goedkoop naar een sauna of wellness centrum in Nederland te gaan, heeft Spa Online zeker voor jou een super aanbieding in petto. Kijk nu welke super sauna aanbiedingen er voor jou zijn.

De Zwaluwhoeve, het mooiste wellness centrum van Nederland


De Zwaluwhoeve

De Zwaluwhoeve is waarschijnlijk het mooiste wellnesscentrum van Nederland.  Je kunt er een dag genieten van alle wellness faciliteiten maar ook heel weekend is een optie. Ideaal in combinatie met yoga. Met kruidenbaden, verschillende sauna’s, relaxruimtes, haman een grand café kan je in de Zwaluwhoeve volledig ontspannen. En de Zwaluwhoeve heeft echt fantastische sauna’s zoals de lavendelsauna, muzieksauna, panoramasauna en opgietsauna. Sauna’s waar je echt kunt ontspannen. Je kunt ook een wellness en massage arrangement bij De Zwaluwhoeve boeken. Een zo een arrangement is voordeliger dan je denkt. De Zwaluwhoeve heeft diverse wellness centra met verschillende sauna’s en spa’s in Nederland. Je kunt je entreebewijs voor De Zwaluwhoeve met korting kopen via Spa Online, zie boven.

Last minute sauna

Zin naar de sauna te gaan en wil je gebruik maken van een last minute sauna aanbieding?

Op de website www.last-minute-sauna.nl vind je de beste en interessanste sauna aanbiedingen. Bijvoorbeeld voor een sauna en beauty arrangement. Met kortingen tot 50 a 60 %.

Je kunt een huisje met infrarood sauna boeken of een vakantiehuis met Finse sauna

Ook in deze tijd van het coronavirus zorgt een verblijf een in een wellness bungalow voor ontspanning.

Hoe voordelig ga jij een dagje of weekend sauna boeken?

Vakantiehuis met jacuzzi en sauna huren

Ben je op zoek naar een vakantiehuis met sauna en jacuzzi?

Op de website vakantiehuis-met-jacuzzi.com vind je wellness vakantiehuizen die de beschikking hebben over een jacuzzi of sauna.  Er zijn echter ook luxe wellness bungalows en vakantiehuizen die over een sauna, jacuzzi en binnen zwembad beschikken, de ultieme manier om te genieten van wellness faciliteiten.

Het is ook mogelijk een hotel met jacuzzi of sauna te huren