Yoga weekend met Happy With Yoga

Yoga weekend Twente van 9 tot en met 11 maart 2018.

BookYoga single banner

Happy With Yoga organiseert van 9 tot en met 11 maart 2018 een lang yoga weekend in het mooie Twente. Dit yoga weekend is geschikt voor iedereen die al ervaring met yoga heeft maar ook voor beginnende yoga beoefenaars.  Naast yoga is er volop aandacht voor meditaie, mindfulness, heerlijke gezonde voeding en ontspanning. Hier vind je alle informatie over dit yoga weekend in Twente.

Yoga weekend midden in de natuur.

De natuur rond deze fantastische yoga locatie in Twente is prachtig. De bossen, de weidse uitzichten en de vele wandel- en fiets mogelijkheden,geven extra inspiratie en voeding aan een heerlijke yoga en ontspannings ervaring.

Ongeveer 20 personen kunnen tijdens dit yoga weekend in Twente overnachten.

De locatie voor dit invergetelijke yoga weekend in een oude en historische boerderij met alle facililiteiten. Er kunnen rond de 20 personen overnachten.

De maaltijden zijn vers bereid en gezond,.

Deelnemen aan een yoga weekend is ook culinair genieten.  De maaltijden zijn gezond, worden vers bereid. Veganistisch eten is mogelijk.  Geef dat bij je reservering voor dit relax weekend bij de organisatie op.

Zit dit yoga weekend in Twente al vol?

Is dit fantastiche relax weekend al volgeboekt??? Kijk dan op https://www.yoga-weekend.com of er elders in Nederland een yoga weekend of retreat wordt georganiseerd welke past binnen jouw relax programma.