Yoga retreat

Yoga retreatTags: yoga retreat ibiza, yoga retreat ThailandOp onze nieuwe website yoga retreat.be alles over yoga retreats en de favoriete landen om een yoga retreat te boeken. Een yoga retreat biedt vele mogelijkheden om tot rust te komen, energie op te doen, weer tot je zelf te komen. Vaak is een yoga retreat een groepsreis. De groep bestaat gemiddeld uit 8 tot 12 personen. Er wordt vaak verbleven in spa hotels, wellness en spa centra, ayurveda retreats en andere mooie plaatsen. Je kunt een yoga retreat ook boeken in combinatie met een ayurveda retreat, detox of ontgiftigings behandeling.

BookYoga single banner

Als je een yoga retreat wilt boeken, kan je dat doen voor bijvoorbeeld een week of 8 of 9 dagen maar een korte yoga retreat ( lang yoga weekend ) is ook meestal mogelijk.

Favoriete landen voor een yoga retreat zijn onder andere Thailand, India en Sri Lanka. binnen Europ zijn dit met name Spanje, Italië, Duitsland en Frankrijk. Met stip op nummer één staat echter Ibiza. Ibiza is populair als bestemming voor yoga vakanties- en retreats maar ook voor spirituele reizen. Een yoga retreat in Ibiza is een belevenis en ook nog betaalbaar.

Zie hier voor een yoga retreat Thailand

Geplaatst door: Webmaster op zaterdag 10 september 2016Geen reactiesPlaats een reactie

Naam (verplicht)
Email (verplicht, wordt nooit getoond)
Reactie