Vakantiehuis met sauna of hottub huren

Een vakantiehuis met sauna of hottub huren voor relax vakantie.

BookYoga single banner

Nu het wat moeilijker is om een groepsvakantie met yoga of meditatie te boeken, is een vakantiehuis met sauna of hottub huren, een goed alternatief.  Groot voordeel, je kunt ook als single een wellness huisje of vakantiehuis met sauna huren. Maar waar kan je dergelijke huisjes dan huren en kan je beter in eigen land je zomervakantie 2020 boeken of in het buitenland?  In deze blog een aantal vragen op antwoorden.

Of je nu een vakantiehuis met sauna of vakantiehuis met jacuzzi zoekt, hier vind je tips waar je wat aan hebt.

Waar kan je een wellness huisje met sauna of hottub boeken?

Als je op het internet zoekt naar huisjes met sauna, jacuzzi of hottub, kom je honderden websites tegen met wellness huisjes en wellness bungalows. Als je een huisje met Finse sauna of infraroodsauna zoekt op een plek waar niet al te veel mensen komen, wordt het al een stuk lastiger. Een natuurhuisje met sauna biedt dan oplossing. Al je van rust, natuur en yoga houdt, kan je het beste een wellness huisje midden in de natuur huren. Huur een huisje met een extra slaapkamer of woonkamer zodat je daar je yoga- en meditatie oefeningen kunt doen en kies een plek midden in het bos of aan de kust.

Vakantie met yoga aan zee

Leuke plaatsen voor een vakantie met yoga zijn bijvoorbeeld Domburg aan Zee en Cadzand-Bad. Beide kustplaatsen liggen in Zeeland en op het strand wordt regelmatig aan yoga gedaan. Mocht je willen meedoen "met yoga op het strand" dan kan je altijd de 1,5 meter ruimte ten opzichte van elkaar houden. Stranden zijn "coronaproof".   Je kunt ook kiezen voor het huren van een strandhuisje aan zee. Als je dan in de ochtend wakker wordt, kun je eerst genieten van het uitzicht op zee en dan een lange wandeling langs de kust maken. Bij mooi weer een yoga matje mee en ergens in de duinen of op het strand je yoga oefeningen doen. Een relax vakantie aan zee zorgt voor extra energie en motivatie om met je yoga oefeningen door te gaan.