Een yoga weekend Nederland boeken bij hotel Domburg in Zeeland

Zie de mogelijkheden voor een yoga weekend bij Badhotel Domburg

BookYoga single banner

puur en kuur yoga banner

Yoga weekend Hotel Domburg, Zeeland.

Wie een yoga weekend bij hotel Domburg in Zeeland wil boeken en van de zee, luxe, wellness en comfort houdt, komt bij de yoga weekenden van Puur en Kuur in badhotel Domburg in Zeeland uit. Badhotel Domburg is een prachtig 4 sterren hotel aan zee waar veel yoga scholen en yoga reisorganisaties hun yoga weekend of spiritueel weekend organiseren. Badhotel Domburg ligt slechts 250 meter van zee, heeft diverse yoga ruimten, er is een restaurant met grand café, een bibliotheek en een nieuwe spa met wellness faciliteiten. Als deelnemer aan een yoga weekend van Puur en Kuur in badhotel Domburg, heb je onbeperkt toegang tot dit wellness centrum, inclusief spa. Een absolute belevenis. Je boekt je yoga weekend 2022 bij Badhotel Domburg voor minder dan 400 euro per persoon.

Diverse data

Als je wilt deelnemen aan een puur en kuur yoga weekend in badhotel Domburg, kan je kiezen diverse data. Kijk naar de yoga kalender 2022 van Puur een Puur voor de beschikbaarheid. Kijk voor andere mogelijkheden binnen Nederland naar het aanbod op de pagina yoga weekend Nederland 2022

yoga weekend met groep

Waarom kiezen voor een yoga weekend Nederland in badhotel Domburg, Zeeland?

Puur en Kuur is voor haar yoga weekenden in Nederland vaste klant bij badhotel Domburg in Zeeland. Ook andere yoga organisaties- en verenigingen houden hun yoga weekend, yoga retraite of spirituele weekend graag in badhotel Domburg. Maar wat is nu het geheim van dit bijzondere wellness hotel aan zee? Waarom juist daar deelnemen aan een yoga weekend Nederland, yoga retraite of spiritueel weekend?? Badhotel Domburg ligt op slechts 250 meter van de zee, je ruikt en proeft de zee.

Ruim 116 kamers

Badhotel Domburg heeft ruime 116 kamers die op 3 verdiepingen liggen met thema’s als land, zee en zon, je hebt tijdens je verblijf in badhotel Domburg de beschikking over een eigen kamer met douche, eigen toilet en wastafel. Als yoga weekend deelnemer in badhotel Domburg kan je gratis gebruik maken van de wifi in het hotel. Het nieuwe wellness center wat bij badhotel Domburg hoort is maar liefst 525m2, er is een verwarmd binnenzwembad, een sauna, turks stoombad en veel meer. Je kunt tijdens je yoga /wellness weekend gratis gebruik maken van dit mooiste wellness center van Zeeland.

Naakt zwemmen in badhotel Domburg

En voor die mensen die van zo natuurlijk mogelijk zwemmen houden, naakt zwemmen is tijdens een bepaald aantal uren mogelijk. De yoga ruimten van badhotel Domburg zijn ruim, praktisch en sfeervol. Het restaurant van badhotel Domburg biedt ook de mogelijkheid om biologisch/vegetarisch te dineren, lunchen. En er zijn ook veganistische opties, ook in het kader van detox vakanties


Waarom bij Puur en Kuur je yoga weekend boeken?

Puur en Kuur biedt vele yoga weekenden in Nederland aan. Of je nu een yoga weekend in Zeeland, Gelderland, Utrecht, Limburg , Groningen of Overijssel wilt boeken, Puur en Kuur organiseert het hele jaar door de meest ultieme yogaweekend in Nederland. Behalve het boeken van een yoga weekend in Nederland, kan je bij Puur en Kuur ook een yogaweekend, yoga retraite of yoga vakantie boeken in landen als België, Frankrijk, Italië, Costa Rica, Ibiza, India, Sri Lanka en vele andere landen in de wereld. In Nederland is badhotel Domburg de meest geboekte locatie voor een yoga weekend.

met vriendin in de jacuzzi

Yoga en wellness

De yoga weekenden van Puur en Kuur zijn tevens wellness weekenden, er is volop tijd voor wellness en ontspanning. Behalve yoga reizen, kan je bij Puur en Kuur ook terecht voor ayurveda, mindfullness, thalasso, fitness, detox en anti-stress reizen, weekend en afvallen en kuur  programma’s.  Wat het laatste betreft, verantwoord en gezond afvallen, je kunt ook een afvalweekend of detox vakantie bij Puur en Kuur boeken.


Singlefriendly yoga weekend in Nederland boeken

Veel yoga weekenden in Nederland van Puur en Kuur zijn single friendly. Dat komt omdat het merendeel van de deelnemers aan een yogaweekend in Nederland als single deelneemt. Daarnaast heeft Puur en Kuur onder de naam "single friendly yoga weekend"een apart programma voor singles. Ook in het buitenland. Wellicht wordt er ook in badhotel Domburg of elders in Nederland, een single friendly yoga weekend georganiseerd. Kijk hiervoor binnen het single reis programma van Puur en Kuur.


Single reizen

Wie als single op zoek is naar een leuke singlereis met leeftijdsgenoten, kan ook de website single reis bezoeken. Hier vind je een zeer groot aanbod reizen voor singles, ook wellness- en yoga reizen.

yoga vakantie strand

Vakantiehuis Zeeland huren?

Wil je deelnemen aan yoga activiteiten in Zeeland maar heb je geen behoefte aan een groepsgebeuren? Er worden in Zeeland regelmatig yoga lessen op het strand gegeven en er zijn vele andere mogelijkheden om in het Zeeuwse van yoga te genieten. Wellicht is het een idee om een vakantiehuis in Zeeland te huren.

Vakantiehuis Domburg

Bijvoorbeeld een vakantiehuis aan zee in Domburg, vakantiehuis Renesse, vakantiehuis Kamperland, Breezand of een andere mooie kustplaatt in Zeeland.

Je vindt de mooiste vakantiehuizen Zeeland op de website vakantiehuis-zeeland.be.

Ook voor een vakantie met de hond in Zeeland of een groepsvakantie!