yoga weekend Belgie

Yoga weekend in België boeken
Yoga  weekend in België boeken?

Wie op zoek is naar een yoga weekend in België met yoga workshops en heerlijke gezonde maaltijden, komt bij de fantastische yogaweekenden van Puur en Kuur in België, de Ardennen uit. Je kunt bij Puur en Kuur een 3-daags yoga weekend in de Ardennen boeken of een 5-daagse yoga vakantie. De laatste yoga vakantie betreft een midweek. De Ardennen is een fantastisch gebied om een yoga weekend of yoga vakantie in België te boeken, rustgevend, een prachtige natuur, goed bereikbaar vanuit Nederland, België, Duitsland en Frankrijk en tevens een ideale plek voor een spirituele vakantie.

De yoga weekenden en vakanties van Puur en Kuur in de Ardennen worden op een uniek en authentiek landgoed in de Ardennen gehouden en wel in de plaats Vielsalm. Dit sfeervolle landgoed beschikt over 21 slaapkamers, een grote woonkamer met open haard, een apart eetkamer, een enorme tuin met veel mooie plekjes en uitgebreide wellness faciliteiten waaronder een ruime jacuzzi, een sauna, massageruimte en regendouche. Voor een luxe yoga weekend | vakantie in België, Ardennen, met wellness. Op dit fantastische landgoed in de Ardennen kan je je inschrijven voor een 3 daags yoga weekend of 5 daagse yoga vakantie België. In beide gevallen kan je tijdens je yoga weekend | retreat in België onbeperkt gebruik maken van de spa faciliteiten en krijg je heerlijke gezonde maaltijden die op de authentieke vegetarische keuken zijn gebaseerd. Met ayurvedische | Indiasche invloeden. Vanaf €329,00 kan je al deelnemen aan dit unieke yoga weekend in België. Als je liever de 5 daagse yoga vakantie | retreat op dit unieke landgoed in de Ardennen boekt, kun je deelnemen vanaf € 499,00. Je verblijft er op basis van volpension. Deze fantastische yoga reizen in België worden je aangebodend door Puur en Kuur, ook als het om het boeken van een yoga weekend of retreat in Nederland, Spanje, Italië, India of Sri Lanka gaat.

Alle informatie over dit yoga weekend | vakantie in België, de Ardennen

Voor wie is dit yoga weekend in België geschikt?

Dit yoga weekend België is voor iedereen geschikt, voor beginners en gevorderden. Ook in het kader van een yoga vakantie in België.
De yoga weekenden van Puur en Kuur zijn ontspannend en bedoeld voor iedereen die een fijn en ontspannen weekend wil beleven waarbij Yoga, ontstressen, gezond en lekker eten en plezier hebben centraal staat. De yoga weekenden van Puur en Kuur zijn bedoeld voor iedereen. Of je nu kennis wilt maken met yoga, eerder yoga lessen hebt gevolgd of al jaren yoga beoefent, iedereen kan zich voor een yoga weekend in België of Nederland opgeven. De ervaring leert dat zowel vrouwen als mannen zich voor de yoga weekenden inschrijven en de gemiddelde leeftijd van de deelnemers tussen de 25 en 55 jaar ligt. Maar ook als je 20, 60 of 70 bent, ben je van harte welkom op één van de yoga weekenden van Puur en Kuur.  Ook voor het yoga weekend in België.

Yoga weekend in de Ardennen

Als je zin hebt in een yoga weekend in de Ardennen maar geen behoete hebt aan een georganiseerd yoga weekend of vakantie dan kan je natuurlijk ook zelf een vakantiehuisje in de Ardennen huren.

Het voordeel daarvan is dat je zelf bepaalt wat je tijdens je weekendje in de Ardennen doet en ook gewoon yoga in je vakantiehuis of in de tuin kan doen.  De Ardennen is een inspirerende omgeving en je vindt er nog stilteplekjes. De groene natuur en omgeving is een ideale voedingsbodem voor een spirituele reis of vakantie.

Yoga weekend in Nederland

Is dit yoga weekend in België al volgeboekt en wil je weten welke mogelijkheden er nog meer bij Puur en Kuur zijn om zo een volledig verzorgd weekend met yoga, workshops en heerlijke maaltijden te boeken? Het yoga vakantie aanbod in Nederland is bij Puur en Kuur groter dan dat in België. Als dit yoga weekend in de Ardennen al is volgeboekt of als je een yoga weekend aan zee wilt boeken, biedt een yoga vakantie of yoga weekend in Nederland misschien mogelijkheden voor jou. Je kunt via Puur en Kuur onder andere een yoga weekend in Nederland aan zee boeken ( Zeeland ), op de Veluwe ( in de bossen ) en in Overijssel, Limburg en Gelderland. In alle gevallen zijn deze yoga weekenden in Nederland, net zoals de yoga weekenden in België toegankelijk voor iedereen en alle leeftijden. Ontspanning, tot rust komen, yoga, ademhalingsoefeningen, wokshops, dat staat bij ieder yoga weekend, yoga vakantie of yoga retreat van Puur en Kuur voorop. Als je in België woont en een yoga weekend in Nederland wilt volgen, is het yoga weekend in Limburg voor jou een aanrader. Je hoeft dan, vanuit Vlaanderen gezien, niet zo heel ver te reizen, en het 3 daagse yoga weekend in de bossen van Limburg is een echt verwenweekend. Met verblijf in een luxe hotel met sauna en zwembad! voor ee nwellness | yoga weekend in Nederland! zie de informatie over een yoga weekend of yoga vakantie in Nederland. Ok voor een goedkoop yoga weekend in België of Nederland.

Heerlijke vegetarische maaltijden

Of je nu via Puur en Kuur een yoga weekend of yoga retreat boekt in België, Nederland, Spanje, Italië, Frankrijk of India, in nagegenoeg alle gevallen worden er heerlijke gezonde maaltijden verzorgd die van volwaardige en vegetarische kwaliteit zijn. Vegetarische, volwaardige voeding "maakt je lichter"en is prima geschikt in combinatie met een yoga weekend of yoga retreat. Je kunt tijdens je yoga weekend genieten van kruiden thee, smoothies en andere heerlijke hapjes en drankjes.Wil je meet weten of duurzame producten die je in de dagelijks leven kunt gebruiken?  Kijk dan eens op onze pagina duurzame producten.  Voor een duurzame levensstijl.

Yoga kleding nodig voor je yoga weekend?


Ga je voor de eerste keer een yoga weekend in België of Nederland boeken en heb je nog geen yoga kleding? Of heb je gewoon zin in iets nieuws?  Bij Patipada, een yoga webshop en spirituele winkel, kan je fantastisch mooie en lekker zittende yoga kleding kopen. En ook nog eens van biologische kwaliteit. Daarnaast vind je hier veel spirituele producten uit onder andere Nepal, Sri Lanka en India. Als je overweegt nieuwe yoga kleding aan te schaffen, is deze biologische yoga kleding ( waarin ook bamboe verwerkt is ) een aanrader. Ook voor kleding voor je spirituele vakantie naar bijvoorbeeld India, Nepal, Sri Lanka of Thailand.