yoga vakantie Spanje

Groot aanbod yoga vakanties Spanje


Het boeken van een yoga vakantie in Spanje.

Het boeken van een yoga vakantie in Spanje staat bij velen die yoga beoefenen in de top 3 van "relax vakanties". En niet alleen omdat een yoga vakantie een relatief goedkope yoga vakantie kan zijn. Naast het vaste land van Spanje zijn ook yoga vakanties op Ibiza en de Canarische Eilanden in diezelfde top 3 meest geliefde yoga vakanties. Zo kun je in Spanje een yoga/surf vakantie boeken, yoga beoefenen op het strand of heerlijk vanuit je spa hotel met privé zwembad, genieten van het uitzicht op zee

Je kunt via deze website een keuze maken uit meer dan 20 yoga en wellness reizen in Spanje alsmede fantastische relaxvakanties met yoga lessen in Ibiza en de Canarische Eilanden.
En singles opgelet, Puur en Kuur, de initiator van een groot deel van de yoga vakanties in Spanje, Ibiza en de Canarische Eilanden heeft een separaat programma yoga en wellnes vakanties voor singles.
Deze single groepsreizen in o.a. Spanje, Portugal, Marokko en vele andere landen zijn dé perfecte manier om op een zeer ontspannende manier yoga lessen te volgen, te genieten van een heerlijke vakantie met andere singles en te ontdekken dat een relax vakantie met andere singles een waardevolle "experience" is.

Overzicht yoga vakanties Spanje

Alleen ( als alleenstaande ) een yoga vakantie Spanje boeken
Alleenstaand en op zoek naar een single frienly vakantie in Spanje?

Yoga is een sport, hobby, levenswijze die voor een groot gedeelte wordt uitgeoefend door alleenstaanden.
Dientengevolge worden veel yoga vakanties ook geboekt door alleenstaanden.  Alleen op reis gaan heeft zo zijn voordelen, zeker als je je opgeeft voor een single friendly yoga vakantie in Spanje van Puur en Kuur.
Puurenkuur.nl heeft vele jaren ervaring opgedaan met single vriendelijke reizen.

Omdat in bijna de helft van de yoga vakanties de deelnemers single zijn en vaker alleen op reis gaan, zijn de reizen van Puur en Kuur aangepast aan de wensen van de alleenstaanden en alleenreizenden.  Denk bijvoorbeeld aan verblijf in een spa, wellness hotel of resort met luxe éénpersoonskamer en eigen badkamer en toilet tot en met het yoga programma en samenstellen van de groepen.

Kortom, als single wordt er rekening met je gehouden. Je vindt het yoga vakantie aanbod voor singles in de categorie single friendly reizen.  Het gaat dus niet alleen om yoga single friendly vakanties maar ook om wellness, kuur, gezondheidsreizen en meer.
Kijk voor het totaal programma single friendly reizen op de website van Puur en Kuur.

Waarom Spanje de nummer één is als het gaat om favoriete yoga vakanties

Er zijn verschillende redenen waarom yoga vakanties in Spanje voor veel yoga liefhebbers favoriet zijn.

Niet alleen kun je in Spanje voor relatief weinig geld een (goedkope)  yoga vakantie boeken, je hebt qua locatie vele mogelijkheden.  Boek bijvoorbeeld een yoga vakantie op Tenerife, La Palma of één van de andere Canarische Eilanden.  Of boek een yoga vakantie op het kunstenaarseiland Ibiza. De variatie in relax vakanties in Spanje is groot. Maar er zijn meer redenen om naar Spanje op vakantie te gaan en zeker niet alles heeft met spiritualiteit of een bepaalde levenswijze te maken.

Spanje is een land met vele zonuren en een heerlijk mediteraan ( aan de kust ) klimaat. Ideaal voor een yoga vakantie aan het strand.  Het land kent een gezonde keuken met onder andere olijven, verse kruiden, heerlijke salades en een groot aanbod gezonde en vegetarische gerechten.
In veel steden wordt Engels gesproken, je kunt je, ook als je alleen op reis gaat, meestal goed zelfstandig redden.  Kortom, Spanje heeft veel te bieden.