Yoga weekend & Wellness weekend via Puur en Kuur boeken

Vind je yoga weekend of retreat hier

Puur en Kuur, Yoga weekenden en veel meer….

Puur en Kuur is één van de grootste organisaties op het gebied van yoga vakanties, wellness reizen, fitness, ayurveda reizen, antistress programma’s en mindfulness. Als je een yoga weekend wilt boeken, kan je hier kiezen uit een aanbod van meer dan 100 yoga weekenden. Maar ook op het gebied van meditatie, workshops, retreats en programma’s gewichtverlies en gezond afvallen heeft Puur en Kuur een uitgebreid programma.

Want als je lekker in je vel zit, geniet je meer.

Als je kiest voor een georganiseerd yoga weekend, zit je bij Puur en Kuur zeker goed. Puur en Kuur organiseert het hele jaar door yoga weekenden, zowel in Nederland, België en diverse landen binnen en buiten Europa. Als je aan een yoga weekend in Nederland wilt deelnemen, kan je onder andere terecht in Domburg aan Zee ( Zeeland ), Vlodrop ( Limburg ), Lattrop ( Twente ), Bad Nieuwe Schans ( Groningen ), Burg Haamstede ( Zeeland ) Amersfoort of, Epe ( Gelderland ). Als je in België een yogaweekend via Puur en Kuur wilt boeken, verblijf je op een authentiek landgoed in de Ardennen.  Naast het boeken van een yoga weekend in Nederland of België kan je via Puur en Kuur binnen Europa ook een yoga & wellness weekend boeken in Finland, Frankrijk, Griekenland, Spanje, Italië, Kroatië en nog een aantal andere landen.

Buiten Europa kan je een fantastische yoga & wellness & ayurveda vakantie boeken in bijvoorbeeld Indonesië, Maleisië, Thailand, Sri Lanka of Vietnam. Zie het programma van Puur en Kuur voor alle yoga, wellness en ayurvedareizen. Een yoga weekend in Nederland of België duurt meestal 3 of 4 dagen. Yoga en wellness reizen buiten Nederland of België duren meestal 4, 5, 6, 7 of 8 dagen. Veel yoga en wellness reizen bij Puur en Kuur zijn op basis van volpension en gezonde en lekkere voeding.

Er is voor vegans en vegetariërs ook een yoga retreat te boeken met vegan delight verrassingsdiner. Bij Puur en Kuur zijn de programma’s zeer divers, ook vaak in combinatie met meditatie, workshops, massages, spa’s en vele activiteiten. Niets moet, de individuele vrijheid van de deelnemers staat centraal. Of je nu een yoga weekend of andere activiteit bij Puur en Kuur boekt, alles is van topklasse en tot in de puntjes verzorgd. Kijk nu welke yoga weekend van Puur en Kuur jou aanspreekt.

Yoga weekend voor singles


Yoga weekend bij Puur en Kuur als single boeken.

De yoga weekenden van Puur en Kuur en de andere wellness reizen zijn zéér geschikt voor singles. Volgens de opgave van Puur en Kuur wordt meer dan 70 & van de yogaweekenden door singles geboekt. Zowel vrouwen als mannen. Daarnaast heeft Puur en Kuur onder de naam "single friendly"een speciaal programma single yoga reizen ontwikkeld. Als je als single een yoga weekend voor singles zoekt, kan je bij Puur en Kuur op de website selecteren/zoeken via de filter "single friendly", je krijgt dan een overzicht van alle yoga reizen die extra geschikt voor singles zijn.

Boek bijvoorbeeld een single friendly yoga weekend van Puur en Kuur in Badhotel Domburg in Domburg aan Zee, een single yogaweekend op landgoed de Holtweijde in Larop of een yoga single weekend met workshop in Grand Hotel ter Duin in Burg-Haamstede in Zeeland. Het complete single friendly yoga programma vind je op de website van Puur en Kuur.

Het programma voor hoger opgeleide singles vind je op de website singlereizen voor hoger opgeleiden

Last minute yoga weekend Puur en Kuur


Net zoals bij "gewone" reisorganisaties heeft Puur en Kuur ook regelmatig last minute aanbiedingen op het gebied van yoga- en wellness reizen. Als je plotseling zin heb gekregen om een yoga weekend te boeken, kijk dan eens bij het aanbod last minute aanbiedingen of er nog plaats is voor een bepaald yogaweekend. En met een beetje geluk boek je ook nog eens een goedkoop yogaweekend want op de meeste last minute aanbiedingen van Puur en Kuur wordt een aantrekkelijke korting gegeven.  Kijk u of er bij jou in de regio een last minute yoga weekend van Puur en Kuur beschikbaar is.

Voor wie zijn de yoga weekend van Puur en Kuur bedoeld?

Iedereen kan bij Puur en Kuur meedoen aan een yoga weekend.

De yoga weekenden van Puur en Kuur zijn bedoeld en geschikt voor iedereen. Voor mannen en vrouwen en van alle leeftijden. Voor yogi met jaren ervaring en voor beginnende yoga beoefenaars. Ook als je eens kennis maken met yoga ben je bij Puur en Kuur van harte welkom. 

Als je kennis wilt maken met yoga dan is het nu het moment een yoga weekend te boeken!

Ayurveda en yoga zijn met elkaar verbonden
Puur en Kuur is ayurveda specialist.

Puur en Kuur organiseert ook ayurveda weekenden en reizen. Ook in combinatie met een yoga weekend. Ayurveda is nauw verbonden met yoga. Ayurveda is een geneeswijze en leefwijze die al meer dan 5000 jaar oud is. Drie kernwoorden staan voor ayurveda, lichaam, ziel en geest. Ayurveda komt uit India en is een levenswijze die ervoor zorgt dat je je licht en rustig voelt. Je krijgt veel energie van Ayurveda. Tegenwoordig zijn er vele ayurveda healtresort en ayurvedavakanties. Met name in India en Sri Lanka is ayurveda een ingeburgerde, traditionele levenswijze. Puur en Kuur heeft een groot aantal prachtige reizen samengesteld die rechtstreeks verband houden met ayurveda. De bestemmingen  van deze ayurvedarreizen zijn onder andere India, Sri Lanka en Dubai. In deze fantastische en mystieke reizen zijn dagelijks yoga- en meditatielessen opgenomen. Het ayurveda gezondheidsprogramma wordt afgestemd op de individuele gast. Als je binnen het aanbod wellness reizen van Puur en Kuur bij "Categorie" op ayurveda selecteert, krijg je een overzicht van alle beschikbare ayurvedareizen.

Detox weekend Puur en Kuur

Detox weekend of vakantie boeken?

Eén van de gezondheids vakanties die Puur en Kuur organiseert zijn de detox vakanties. Detox staat voor afvallen, kuren, reiniging. Je kunt bij Puur en Kuur ook een yoga | detox vakantie of weekend boeken, bijvoorbeeld aan zee in Portugal of Ibiza. Hier vind je alle informatie over detox vakanties.  Een yoga weekend is overigens uitstekend te combineren met een detox kuur.

Prachtige wellness resorts bij Puur en Kuur

Mooiste wellness resorts bij Puur en Kuur.

Als je een vakantie wilt boeken op een paradijselijke plek met mogelijkheden tot yoga, fitness of wellness, kijk dan eens naar de wellness retreats van Puur en Kuur.

Een wellness retreat van Puur en Kuur betekent dat je op een unieke plek verblijft, met sauna, spa, fitness mogelijkheden, beautysalon of andere wellness mogelijkheden.

Ook voor een kuur vakantie of kuurreis. Met een groot aanbod ayurveda retreats. 

Of je nu een weekendje nodig hebt om weer op kracht te komen of een langere kuurreis met wellness wilt boeken, de wellness en spa retreats van Puur en Kuur stijgen ver boven het gemiddelde uit.