Yoga weekend & Wellness weekend via Puur en Kuur boeken

Puur en Kuur, Yoga weekenden, Retreats en veel meer.

BookYoga single banner

Waarom yoga weekend boeken bij Puur en Kuur

Puur en Kuur is een van de grootste organisaties op het gebied van yoga vakanties, wellness reizen, fitness, ayurveda reizen, antistress programma’s en mindfulness. Als je een yoga weekend wilt boeken, kan je hier kiezen uit een aanbod van meer dan 100 yoga weekenden en vakanties waarbij yoga centraal staat. Maar ook op het gebied van meditatie, workshops, ayurveda retreats en programma’s gewichtsverlies en gezond afvallen heeft Puur en Kuur een uitgebreid programma.


yoga meditatie op het strand

Boeken bij BookYogaRetreats

Sinds kort hebben wij ook een samenwerking met BookYogaRetreats.nl. Daar kan je ook een yoga weekend of yoga retreat boeken. Je hebt er keuze uit tientallen yoga reizen, ayurveda retreats, meditatie vakanties en veel meer.


Yoga weekend Nederland

Want als je lekker in je vel zit, geniet je meer. Als je kiest voor een georganiseerd yoga weekend, zit je bij Puur en Kuur zeker goed. Puur en Kuur organiseert het hele jaar door yoga weekenden, zowel in Nederland, België, Duitsland en diverse landen binnen en buiten Europa. Als je aan een yoga weekend in Nederland wilt deelnemen, kan je onder andere terecht in Domburg aan Zee ( Zeeland ), Vlodrop ( Limburg ), Lattrop ( Twente ), Bad Nieuwe Schans ( Groningen ), Burg Haamstede. De locaties en programma’s van Puur en Kuur veranderen voortdurend. Ga naar de website voor de meeste recente yoga weekenden en retreats.


yoga weekend met groep

Yoga vakantie buiten Europa

Buiten Europa kan je een fantastische yoga en wellness en ayurveda vakantie boeken in bijvoorbeeld Indonesië, Maleisië, Thailand, Sri Lanka of Vietnam. Zie het programma van Puur en Kuur voor alle yoga, wellness en ayurveda reizen. Een yoga weekend in Nederland of Belgie duurt meestal 3 of 4 dagen. Yoga en wellness reizen buiten Nederland of België duren meestal 4, 5, 6, 7 of 8 dagen. Veel yoga en wellness reizen bij Puur en Kuur zijn op basis van volpension en gezonde en lekkere voeding.


Veganist of vegetariër

Er is voor vegans en vegetariërs ook een yoga retreat te boeken met Vegan delight verrassingsdiner. Bij Puur en Kuur zijn de programma’s zeer divers, ook vaak in combinatie met meditatie, workshops, massages, spa’s en vele activiteiten. Niets moet, de individuele vrijheid van de deelnemers staat centraal. Of je nu een yoga weekend of andere activiteit bij Puur en Kuur boekt, alles is van topklasse en tot in de puntjes verzorgd. Kijk nu welke yoga weekend van Puur en Kuur jou aanspreekt.


yoga man op het strand

Yoga weekend voor singles

Yoga weekend bij Puur en Kuur als single boeken. De yoga weekenden van Puur en Kuur en de andere wellness reizen zijn zeer geschikt voor singles. Volgens de opgave van Puur en Kuur wordt meer dan 70 van de yogaweekenden door singles geboekt. Zowel vrouwen als mannen. Daarnaast heeft Puur en Kuur onder de naam “single friendly” een speciaal programma single yoga reizen ontwikkeld. Als je als single een yoga weekend voor singles zoekt, kan je bij Puur en Kuur op de website selecteren/zoeken via de filter “single friendly”, je krijgt dan een overzicht van alle yoga reizen die extra geschikt voor singles zijn.


puurenkuur single banner

Vakantiehuis Veluwe te koop

Domburg aan Zee

Boek bijvoorbeeld een single friendly yoga weekend van Puur en Kuur in Badhotel Domburg in Domburg aan Zee, een single yogaweekend op landgoed de Holtweijde in Larop of een yoga single weekend met workshop in Grand Hotel ter Duin in Burg-Haamstede in Zeeland. Het complete single friendly yoga programma vind je op de website van Puur en Kuur. Het programma voor hoger opgeleide singles vind je op de website singlereizen voor hoger opgeleiden

Last minute yoga weekend Puur en Kuur

Net zoals bij “gewone” reisorganisaties heeft Puur en Kuur ook regelmatig last minute aanbiedingen op het gebied van yoga- en wellness reizen. Als je plotseling zin heb gekregen om een yoga weekend te boeken, kijk dan eens bij het aanbod last minute aanbiedingen of er nog plaats is voor een bepaald yogaweekend. En met een beetje geluk boek je ook nog eens een goedkoop yogaweekend want op de meeste last minute aanbiedingen van Puur en Kuur wordt een aantrekkelijke korting gegeven. Kijk u of er bij jou in de regio een last minute yoga weekend van Puur en Kuur beschikbaar is.


Voor wie zijn de yoga weekend van Puur en Kuur bedoeld?

Iedereen kan bij Puur en Kuur meedoen aan een yoga weekend. De yoga weekenden van Puur en Kuur zijn bedoeld en geschikt voor iedereen. Voor mannen en vrouwen en van alle leeftijden. Voor yogi met jaren ervaring en voor beginnende yoga beoefenaars. Ook als je eens kennis maken met yoga ben je bij Puur en Kuur van harte welkom. Als je kennis wilt maken met yoga dan is het nu het moment een yoga weekend te boeken!

puur en kuur yoga banner

yoga oefening in de natuur

Ayurveda en yoga zijn met elkaar verbonden

Puur en Kuur is ayurveda specialist. Puur en Kuur organiseert ook ayurveda weekenden en reizen. Ook in combinatie met een yoga weekend. Ayurveda is nauw verbonden met yoga. Ayurveda is een geneeswijze en leefwijze die al meer dan 5000 jaar oud is. Drie kernwoorden staan voor ayurveda, lichaam, ziel en geest. Ayurveda komt uit India en is een levenswijze die ervoor zorgt dat je je licht en rustig voelt. Je krijgt veel energie van Ayurveda. Tegenwoordig zijn er vele ayurveda healthresort en ayurvedavakanties. Met name in India en Sri Lanka is ayurveda een ingeburgerde, traditionele levenswijze.


Puur en Kuur heeft een groot aantal prachtige reizen samengesteld die rechtstreeks verband houden met ayurveda. De bestemmingen van deze ayurvedarreizen zijn onder andere India, Sri Lanka en Dubai. In deze fantastische en mystieke reizen zijn dagelijks yoga- en meditatielessen opgenomen. Het ayurveda gezondheidsprogramma wordt afgestemd op de individuele gast. Als je binnen het aanbod wellness reizen van Puur en Kuur bij “Categorie” op ayurveda selecteert, krijg je een overzicht van alle beschikbare ayurvedareizen.

spadreams ayurveda banner

Detox weekend Puur en Kuur

Detox weekend of vakantie boeken? Een van de gezondheids vakanties die Puur en Kuur organiseert zijn de detox vakanties. Detox staat voor afvallen, kuren, reiniging. Je kunt bij Puur en Kuur ook een yoga / detox vakantie of weekend boeken, bijvoorbeeld aan zee in Portugal of Ibiza. Hier vind je alle informatie over detox vakanties. Een yoga weekend is overigens uitstekend te combineren met een detox kuur.

puur en kuur detox banner

Prachtige wellness resorts bij Puur en Kuur

Mooiste wellness resorts bij Puur en Kuur. Als je een vakantie wilt boeken op een paradijselijke plek met mogelijkheden tot yoga, fitness of wellness, kijk dan eens naar de wellness retreats van Puur en Kuur. Een wellness retreat van Puur en Kuur betekent dat je op een unieke plek verblijft, met sauna, spa, fitness mogelijkheden, beautysalon of andere wellness mogelijkheden.

Ook voor een kuur vakantie of kuurreis. Met een groot aanbod ayurveda retreats. Of je nu een weekendje nodig hebt om weer op kracht te komen of een langere kuurreis met wellness wilt boeken, de wellness en spa retreats van Puur en Kuur stijgen ver boven het gemiddelde uit.