Agenda yoga weekenden en activiteiten Nederland
Yoga agenda.

Hier vind je een overzicht van een aantal leuke yoga weekenden en yoga activiteiten in Nederland. Bijvoorbeeld een yoga workshop, yoga weekend, yoga retreat, yoga vakantie of kennismakingslessen met yoga. Organiseer je zelf een yoga weekend, vakantie, workshop of yoga activiteit in Nederland binnen 6 maanden en nu, dan kan je deze yoga activiteit via dit formulier nu opgeven.  

Het opgeven van een yoga activiteit voor de yoga kalender is gratis.

De redactie van yoga weekend.com wil yoga en andere spirituele activiteiten graag stimuleren, wij plaatsen hier daarom graag advertenties waarbij yoga het hoofdthema is. Je vindt op onze yoga agenda alleen yoga activeiten binnen Nederland die tussen nu en 6 maanden aanvangen. De redactie van Yoga Weekend.com is niet aansprakelijk voor onjuiste of onvolledige informatie op deze yoga activiteiten agenda Nederland.
We zien je gratis advertentie voor deze yoga agenda graag tegemoet.


Volgende pagina
Mindfulness agenda PuurNu
PuurNu organiseert mindfulness activiteiten. Mindfulness kan bijdragen aan Leven in het Nu.  Met Hatha Yoga en ontspanningsyoga..

Kijk nu naar de activiteiten kalender van PuurNu e... Meer lezen...
Yoga Life agenda
Yoga-Life organiseert vele activiteiten, weekenden en workshops op het gebied van yoga en mindfulness. Hieronder zwangerschaps Yoga en activiteiten voor dames die zwange zijn.
Mindfullness staa... Meer lezen...
Workshops yoga Maarssen
Yoga Maarssen organiseert diverse workshops op het gebied van yoga. Hieronder een cursus intensieve yoga scholing en workshop Ouders en Kind Yoga.

Docenten Liesbeth De Beurs, Anna Stam.... Meer lezen...
Workshops yogaschool Amsterdam
Yogaschool Amsterdam, bekend staand onder de naam De Nieuwe Yogaschool, organiseert het hele jaar door workshops en traingen op het gebied van yoga en meditatie.

Het centrale thema hier... Meer lezen...
Yoga weekenden Terschelling
Genieten van een yoga weekend op Terschelling.

Ook yoga weekend kerstmis.

Tijdens deze yoga weekenden of korte yoga vakanties, krijg je heerlijk vegetarisch eten, maak je... Meer lezen...