Links

Links yoga, reizen, tips, yogascholen en meer

Deze pagina is nog in ontwikkeling.

Yoga retreat, hier kan je alles lezen over yoga retreats

Yoga vakantie, alles over yoga vakanties en spirituele vakanties.

Gezond en snel afvallen,  door afslankdieet, bewegen, detox kuur, yoga

Proteine shakes kopen, als je na je yoga behoefte hebt aan een lekkere en gezonde shake met eiwitten

Yoga retreat Thailand, hier vind je alles over yoga retreats in Thailand.

5 kilo afvallen in 10 dagen, het kan. Ook met gebruik van kruiden en vegan voedingssupplementen.

Single reizen, ook voor yoga worden er single reizen georganiseerd

Tweedehands kleding, soms vind je ook mooie tweedehands yoga kleding

Tweedehands kledingbeurs,  tweedehands kledingbeurzen zijn ideaal voor de verkoop of aankoop van gebruikte yoga kleding, dames merkkleding, sieraden en schoenen

Hotel met wellness, mensen die van yoga houden, houden meestal ook van wellness. Op de pagina hotel met wellnes vind je wellness hotels, ook met spa en fitness mogelijkheden. 

Alleenstaande reizen, meer dan 200.000 alleenstaanden boeken per jaar een groepsreis.  Ook yoga weekenden worden voor een groot gedeelte door alleenstaanden geboekt.  Op de website alleenstaande reizen vind je veel tips om als alleenstaande een leuke reis te boeken.

Groepsreizen singles. Voor wie het leuk vindt om met andere singles op groepsreis te gaan. Er zijn ook specifieke yoga reizen voor singles.

Last minute citytrip, voor wie goedkoop een weekendje erop uit wil gaan. Voor diegenene die van wellness houden, het boeken van een last minute weekend in een wellness hotel is zéér ontspannend en goedkoop.

Soft skills opleidingen, opleidingen persoonlijk leiderschap

Parkeren Schiphol  voor het boeken van een voordelige parkeerplaats op Schiphol

Massage profs, alles over professionele massages. Ideaal bij bijvoorbeeld een yoga retreat met massage.

Diverse links gezondheid, afvallen, medische zorg

Vinktandtechniek.nl - Kunstgebit reparatie

Voor wie gezond wil leven en af wil slanken, een proteïne dieet past prima bij een gezonde manier van leven. Er zijn ook plantaardige varianten van proteïne diëten. Yoga en gezond en actief blijven door goede en gezonde voeding, een prima organisatie.  Een paar kilo's overgewicht?  Hier vind je tips om verantwoord af te slanken.

Omega 3, als je yoga beoefent en een actief leven leidt, is het binnenkrijgen van producten zoals lijnzaadolie waarin omega 3 vetzuren zitten, zéér belangrijk.

Tarwekiemolie, beste vitamine E olie, heerlijk voor de huid

Amandelolie, beste basis olie voor massage en cosmetica.  Pure amandelolie is een heerlijke olie voor een soepele huid en massage.

Proteine, als je veel aan sport of actieve yoga doet, is proteïne niet onbelangrijk. Je krijgt deze binnen door bijvoorbeeld proteineshakes of proteinerepen te gebruiken,. Is ook makkelijk na of voor een yoga les.