Blog

zaterdag 25 maart 2017
Tweedehands vintage kleding
Tags: yoga kleding, tweedehands vintage kleding
Tweedehands vintage kleding is mateloos populair, ook bij de beoefenaars van yoga. Vintage vertegenwoordigt een bepaalde stijl die met nostalgie en kwaliteit te maken heeft.  Omdat nieuwe vintage merkkleding vrij duur is, is het kopen van goede gebruikte vintage kleding een prima alternatief.
Als je wilt weten waar je tweedehands vintage kleding kunt kopen ( of verkopen ) kijk dan eens op de website tweedehands-kleding.nl

Hier vind je een aparte pagina met adresjes tweedehands merk vintage kleding.
Wie weet komen er ook wel winkels en online markten voor tweedehands yoga kleding.  Als iemand een adresje weet waar je tweedehands yoga kleding kunt kopen, horen we dat graag.
Geplaatst door: Webmaster op 07:00
Geen reacties
zaterdag 11 maart 2017
vliegticket voor yoga vakantie zelf boeken
Tags: yoga retreat, yoga vakantie, tarieven vliegtickets met elkaar vergelijken
Als je een yoga vakantie boekt via één van de reisorganisaties op deze website, moet je zelf voor een vliegticket zorgen.  Omdat er grote verschillen tussen de vele airlines zit qua vliegtarieven, administratiekosten en maximale mee te nemen bagage, is het zeer zinvol de tarieven van de vliegtickets en voorwaarden vliegen met elkaar te vergelijken.
Het is immers zonde om te veel geld voor je vliegticket en mee te nemen bagage te betalen.
Zeker als je een yoga vakantie of retreat naar een verre bestemming zoals Indonesië, Nepal. India, Sri Lanka of andere verre yoga bestemming hebt geboekt, kunnen de verschillen in voorwaarden en tarieven groot zijn.
Je kunt hier de tarieven vliegtickets met elkaar vergelijken.
Geplaatst door: Webmaster op 08:10
Geen reacties
donderdag 23 februari 2017
wellness resort boeken vakantie 2017
Tags: wellness vakantie 2017, wellness resorts SpaDreams
Heb je zin in een super ontspannende wellness of gezondheidsvakantie in 2017 en gaat je voorkeur uit naar het boeken van een wellness resort??  Bijvoorbeeld een wellness resort met spa en sauna in Duitsland, Slovenië, Sri Lanka of India??  Dan is het nu tijd om je goed te oriënteren want wellness staat ook dit jaar weer meer in de belangstelling.

Zo heeft Puur en Kuur haar wellness en ayurveda aanbod met verblijf in wellness retreats over de hele wereld weer uitgebreid en Spa Dreams, de nieuwe wellness reisorganisatie in Nederland, ook een fantastisch aanbod georganiseerde wellness reizen met verblijf in een spa of wellness reosrt.
Kijk nu naar het bijzonder mooie aanbod wellness resorts van SpaDreams.
Geplaatst door: Webmaster op 11:00
Geen reacties
 
yoga weekenden maart Puur en Kuur
Tags: april en mei 2017, yoga weekenden Puur en Kuur
Zin in een yoga weekend op korte termijn?  De yoga weekenden van Puur en Kuur zijn volgens hun website voor maart 2017 bijna allemaal volgeboekt.  
De yoga en wellness weekenden in april en mei zijn nog redelijk te boeken.

Met andere woorden, als je een yoga, wellness of detox weekend in april of mei 2017 via Puur en Kuur wilt boeken, bijvoorbeeld in Nederland, adviseren wij je om nu te boeken.
Geplaatst door: Webmaster op 10:55
Geen reacties
donderdag 16 februari 2017
Yoga vakantie voor de zomervakantie 2017
Tags: Puur en Kuur, yoga vakantie zomer 2017
We hoorden van Puur en Kuur, de yoga reisorganisatie uit Amsterdam dat er in februari veel yoga vakanties voor de zomervakantie 2017 geboekt zijn.  Vooral de yoga vakanties en retreats naar Spanje, Italië, Portugal, Griekenland, Thailand en Sri Lanka lopen hard.
Als je een goedkope yoga vakantie wilt boeken, is het nu het moment.  Er is nu nog voldoende aanbod en je kunt nu ook nog een goedkope vliegticket boeken naar je yoga , spa retreat.
Geplaatst door: Webmaster op 17:53
Geen reacties
woensdag 15 februari 2017
website wellness resort actief
Tags: yoga, wellness resorts
Wie op zoek is naar een wellness resort waar je ook yoga lessen kunt volgen, heeft een goede informatiebron aan de nieuwe website wellness resort.nl
Ook deze website valt onder der kopje " duurzaam toerisme".  Wellness en spa resorts werken veelal aan een programma gezondheids- kuur- en relax vakanties en hebben vaak een actief yoga programma.
We houden je via de genoemde website op de hoogte over alles wat met yoga, wellness en gezondheid te maken heeft.
Geplaatst door: Webmaster op 08:06
Geen reacties
vrijdag 3 februari 2017
Yoga en sauna een heerlijke combinatie
Veel mensen die aan yoga doen, gaan ook regelmatig naar de sauna.
Yoga en sauna zijn dan ook een ideale combinatie. Zowel het beoefenen van yoga als het bezoeken van de sauna werken ontspannend en zijn goed voor lichaam en geest.

Als je op zoek bent naar een compleet overzicht voor wat betreft sauna's en thermen ( spa's ) in Nederland en België willen we je graag wijzen op de online saunagids.nl
Hier vind je nagenoeg alle sauna's en thermen in Nederland en België.  Je vindt er altijd sauna aanbiedingen, een top 10 van de beste en mooiste sauna's en speciale arrangementen.
Zo kan je na je yoga les heerlijk relaxen in de sauna of thermen in jouw woonplaats of regio en kan je dit pefect laten aansluiten op je yoga programma.
Kijk nu op saunagids.nl welke sauna's en thermen in jouw regio zitten en geniet van een ontspannen yoga- en wellnes programma.  Veel plezier.
Geplaatst door: Webmaster op 07:08
Geen reacties
woensdag 25 januari 2017
Crusj, single reizen voor hoger opgeleiden met yoga programma
Tags: crusj, met yoga, single reizen hoger opgeleiden
Als je hoger opgeleid bent, van yoga houdt en een leuke vakantie zoekt, zou je eens kunnen kijken bij het aanbod yoga single reizen van Crusj.  De singlereis organisatie Crusj is al vele jaren actief in het organiseren van singlereizen hoger opgeleiden voor alleenstaanden van 25 tot 65 jaar. Met een uniek aanbod yoga en wellness single reizen. Zo kan je inschrijven op een 8 daagse single reis naar Ibiza met dagelijks yoga en ontspannings programma's of een vakantie aan zee in Turkije met uniek yoga programma.  Deze hbo singlereizen met yoga naar Spanje en Turkije hebben een duur van 8 dagen en staan bekend om de gezelligheid.  Kijk nu welke yoga single reizen hbo+ van Crusj jou kunnen bekoren.

Geplaatst door: Webmaster op 07:55
Geen reacties
maandag 9 januari 2017
wellness vakantie in Nederland
Tags: Puur en Kuur, wellness hotels aan de kust, wellness vakantie Nederland
Wellness vakantie in Nederland boeken?

De meeste yoga liefhebbers houden ook van wellness.
Wellness betekent je laten verwennen, relaxen, helemaal ontspannen.  Je kunt een wellness vakantie ook in Nederland boeken.
In Nederland heb je een aantal spa's met natuurlijke bronnen en vele sauna's en wellness centra.  Daarnaast kan je een wellness hotel in Nederland boeken, soms zelfs heb je een privé sauna op je hotelkamer.

Als je een wellness vakantie in Nederland wilt boeken, kan je dat bijvoorbeeld doen via Puur en Kuur, de specialist in wellness- en yoga vakanties in Nederland, Spanje, Italië en vele andere landen binnen en buiten Europa. Je hebt bij Puur en Kuur wellness vakanties voor hem en haar, singlefriendly, huisdiervriendelijk en vele andere verwenvakanties.  Voor singles zijn er de single friendly wellness vakanties Nederland, bijvoorbeeld in badhotel Domburg in Zeeland of op Landgoed de Holtweijde.
Of je nu in mei, juni, juli, augustus of met de kerst een wellness vakantie wilt boeken, bij Puur en Kuur mag je de allerhoogste kwaliteit aanbieden, ook op het gebied van wellness hotels aan de kust Nederland.
Een wellness vakantie vieren aan de mooie Nederlandse kust, verhoogt het gevoel van welzijn en ontspanning.
Geplaatst door: Webmaster op 12:34
Geen reacties
vrijdag 6 januari 2017
singles reizen
Tags: meditatie, yoga, single reizen
Op de nieuwe website singles reizen vind je de laatste informatie over reizen voor singles die in 2017 georganiseerd worden.  Single reizen zijn in de regel groepsreizen waarbij een bepaald aanbod activiteiten wordt aangeboden en waarbij de hele reis wordt verzorgd.
Omdat aan single reizen veel spiritueel en sportief ingestelde alleenstaanden deelnemen, zijn er ook reizen waarbij wandelen, meditatie en, soms, yoga centraa staat.
Zo organiseert Puur en Kuur single reizen met yoga en meditatie en zijn er veel kleinere particuiere initiatieven.
Geplaatst door: Webmaster op 09:58
Geen reacties
woensdag 21 december 2016
Rondreis maken
Tags: Australiƫ, India, Zuid-Afrika, rondreizen
Ga je binnenkort een reis voor 2017 boeken en heb je zin in een verre en avontuurlijke rondreis?
Op de startpagina rondreizen vind je alle informatie over rondreizen en groepseizen. Bijvoorbeeld over een rondreis naar Australië, Zuid-Afrika, India, Marokko of Sri Lanka.
Je vindt er ook informatie over eco reizen en safarireizen.
Voor singeles is er bij sommige reisorganisaties een apart programma, soms met yoga mogelijkheid.
Geplaatst door: Webmaster op 05:41
Geen reacties
 
Yoga Cruise en retreat, meezeilen in Griekenland en Turkije
Tags: 2017, meezeilen in Griekenland en Turkije, yoga cruise
YogaCruise.nl
Yoga retreat en zeilen in Griekenland en Turkije
iedereen die van genieten en yoga houdt
15 april 2017 en 14 oktober 2017
meezeilen & yoga in Griekenland / Turkije

Contact: info@yogacruise.nl, 030 – 89 00 639
www.yogacruise.nl


Geplaatst door: Webmaster op 05:31
Geen reacties
maandag 7 november 2016
Betere wereld
Mensen die yoga beoefenen, geven om de wereld, kopen duurzame producten en geven om hun geestelijke en lichamelijke gezondheid. We hebben voor al die mensen die om duurzaam geven een pagina duurzame producten samengesteld met daarin onder andere opgenomend duurzame cosmetica en superfoods.
Voor een betere wereld.
Geplaatst door: Webmaster op 06:14
Geen reacties
 
Duurzame producten en yoga
Mensen die yoga beoefenen, geven om de wereld, kopen duurzame producten en geven om hun geestelijke en lichamelijke gezondheid. We hebben voor al die mensen die om duurzaam geven een pagina duurzame producten samengesteld met daarin onder andere opgenomend duurzame cosmetica en superfoods.
Geplaatst door: Webmaster op 06:14
Geen reacties
 
Duurzame producten
Mensen die yoga beoefenen, geven om de wereld, kopen duurzame producten en geven om hun geestelijke en lichamelijke gezondheid. We hebben voor al die mensen die om duurzaam geven een pagina duurzame producten samengesteld met daarin onder andere opgenomend duurzame cosmetica en superfoods.
Geplaatst door: Webmaster op 06:13
Geen reacties
zondag 6 november 2016
Yoga weekend op Terschelling met kerstmis
Tags: alleenstaanden, singles, yoga weekend kerstmis Terschelling
Met kerstmis een heerlijk yoga weekend of vakantie boeken??  Dat kan op terschelling, één van de mooste waddeneilanden. de Volkshogeschool op Terschelling

Een extra lang yogaweekend om intens te genieten van de yoga lessen,  warmte, het strand, de zee, het licht en de prachtige natuur van Terschelling. Een ontspannen yoga weekend met heerlijke yoga, prachtige strandwandelingen, overheerlijk vegetarisch eten, enthousiaste mensen en een speciaal kerstprogramma.
Dit extra lange yoga kerstweekend is ideaal voor een ieder die in deze gezellige periode wil genieten van aangenaam gezelschap, yoga, heerlijk vegetarisch eten, ontspanningen, wandelen en veel meer.
Geschikt voor singles, alleenstaanden en iedereen die met kerst 206 heerlijk met yoga bezig wil zijn.

Hier vind je informatie over dit lange kerstweekend op terschelling. 
Geplaatst door: Webmaster op 07:45
Geen reacties
woensdag 28 september 2016
Yoga weekend in Zeeland voor 40 plussers
Tags: 40 plus, aan zee, Kamperland, yoga agenda, yoga weekend Zeeland
De redactie van yoga weekend.com bekijkt de mogelijkheden om in 2017 een yoga weekend in Zeeland ( Kamperland ) te organiseren. Hierbij denken we speciaal aan 40 plussers die kennis willen maken met yoga. Het yoga weekend voor 40 en 50 plussers in Zeeland zal laagdrempelig zijn en in het voorjaar van 2017 of najaar 2017 gehouden worden. Bij voldoende belangstelling wordt er meerdere keren een yoga weekend aan zee in Kamperland ( Zeeland ) gehouden.
Middels de yoga agenda houden we je op de hoogte. Binnenkort kan je op de meest complete yoga agenda van Nederland vele activiteiten vinden.
Geplaatst door: Webmaster op 13:36
Geen reacties
zaterdag 10 september 2016
Yoga retreat
Tags: yoga retreat ibiza, yoga retreat Thailand
Op onze nieuwe website yoga retreat.be alles over yoga retreats en de favoriete landen om een yoga retreat te boeken. Een yoga retreat biedt vele mogelijkheden om tot rust te komen, energie op te doen, weer tot je zelf te komen. Vaak is een yoga retreat een groepsreis. De groep bestaat gemiddeld uit 8 tot 12 personen. Er wordt vaak verbleven in spa hotels, wellness en spa centra, ayurveda retreats en andere mooie plaatsen. Je kunt een yoga retreat ook boeken in combinatie met een ayurveda retreat, detox of ontgiftigings behandeling.

Als je een yoga retreat wilt boeken, kan je dat doen voor bijvoorbeeld een week of 8 of 9 dagen maar een korte yoga retreat ( lang yoga weekend ) is ook meestal mogelijk.

Favoriete landen voor een yoga retreat zijn onder andere Thailand, India en Sri Lanka. binnen Europ zijn dit met name Spanje, Italië, Duitsland en Frankrijk. Met stip op nummer één staat echter Ibiza. Ibiza is populair als bestemming voor yoga vakanties- en retreats maar ook voor spirituele reizen. Een yoga retreat in Ibiza is een belevenis en ook nog betaalbaar.

Zie hier voor een yoga retreat Thailand
Geplaatst door: Webmaster op 07:23
Geen reacties
maandag 5 september 2016
Vakantie met detox kuur
Tags: detox vakantie, vakantie met detox kuur
Voor wie een vakantie met detox kuur wil boeken is er goed nieuws. De nieuwe website detox-vakanties.nl biedt informatie over vakanties die het lichaam ontgiften. Het kan ook een detox vakantie zijn in combinatie met yoga, fitness of andere activiteiten. Het is in tal van landen mogelijk een detox vakantie te boeken, ook binnen Europa. Buiten Europa zijn interessante vakantielanden Thailand en Sri Lanka. Hier kan je een vakantie met detox kuur boeken in combinatie met ayurveda en yoga.
Geplaatst door: Webmaster op 15:49
Geen reacties
zaterdag 3 september 2016
Yoga activiteiten agenda Nederland
Tags: yoga activiteiten, yoga agenda, yoga agenda Nederland, yogascholen
Yoga agenda Nederland.
Sinds kort kunnen yoga scholen en andere yoga organisaties in Nederland hun yoga weekend, yoga kennismakings bijeenkomst of andere yoga activiteit laten plaatsen op de yoga agenda van yoga weekend.com

De yoga agenda is een overzicht van yoga activiteiten die in Nederland plaatsvinden en waarbij de hoofdactiviteit yoga is. Een yoga agenda met bijvoorbeeld spirituele activiteiten of met mediatie of ayurveda mag ook aangemeld worden.

Het is een yoga activiteiten kalender met yoga activiteiten in Nederland en voor de komende 6 maanden.
Het laten plaatsen van een advertentie op deze yoga activiteiten kalender is helemaal gratis.
Geplaatst door: Webmaster op 06:57
Geen reacties
dinsdag 30 augustus 2016
yoga agenda
Tags: yoga activiteiten Nederland, yoga agenda
Binnenkort op yoga weekend.com een yoga agenda met daarop yoga activiteiten in Nederland voor de komende 3 maanden. De bedoeling is dat yoga scholen en andere organisaties die iets met yoga van doen hebben, gratis hun yoga agenda hier kunnen plaatsen. Voorals nog gratis en alleen voor yoga activiteiten in Nederland. Je kunt per datum zoeken op toekomstige yoga activiteiten in Nederland zoals yoga weekend,yoga lessen en introducties,. Wordt vervolgd.
Geplaatst door: Webmaster op 16:15
Geen reacties
maandag 22 augustus 2016
Biologische yoga kleding
Tags: biologische yoga kleding
Biologische yoga kleding is yoga kleding die duurzaam en met de hand is gemaakt van biologische katoen, soms verwerkt met bamboe, een super duurzame grondstof. Yoga kleding van biologische kwaliteit heeft een lange levensduur, is flexibel, voelt zijdezacht aan en is mooi om te zien en te voelen.
Op onze pagina biologische yoga kleding vind je alles over eco yoga kleding, fair trade en de voordelen voor jou, de mensen die deze yoga kleding maken en de link naar een betere wereld.
Ook jouw yoga weekend, yoga vakantie of yoga retreat voelt lekkerder aan met biologische yoga kleding.
Heb je zelf ooit yoga kleding gekocht en wil je je ervaringen delen op deze blog?? We zien jouw berichten graag tegemoet.
Geplaatst door: Webmaster op 07:22
1 reactie
zaterdag 20 augustus 2016
yoga weekend in Domburg aan Zee, Zeeland
Tags: badhotel Domburg, biologische producten, domburg aan zee, yoga weekend
Eén van de mooiste locaties voor een yoga weekend is Domburg aan Zee. Domburg aan Zee ligt aan de kust in Zeeland. Je kunt via Puur en Kuur deelnemen aan een 3 daags yoga en wellness weekend waarbij je verblijft in een 4 sterren hotel in Domburg aan Zee ( Zeeland ) op slechts 250 meter van de zee. Je ruikt de zee tijdens de yoga cessies. Badhotel Domburg is een fantastisch hotel met binnen zwembad, sauna en vele wellness mogelijkheden. Als deelnemer aan het yoga weekend in Domburg aan Zee kan je gratis gebruik maken van de unieke faciliteiten van dit yoga vriendelijke hotel aan de Zeeuwse Kust. Hotel Domburg heeft goede yoga faciliteiten zoals ruime en sfeervolle yogazalen, ruime kamers met eigen douche en toilet en een restaurant met biologische producten en vega mogelijkheden. Via Puur en Kuur kun je 8 maanden per jaar een yoga weekend in Zeeland boeken met verblijf in hotel Domburg. Iedere maand zijn er wel 3 of 4 mogelijkheden. Als het yoga weekend in hotel Domburg is volgeboekt, kan je eventueel uitwijken naar Burgh Haamstede waar Puur en Kuur ook Yoga en wellness weekenden verzorgt.  Daarnaast is het mogelijk om via Puur en Kuur ook elders een yoga weekend in Nederland te boeken. Kijk hier voor het yoga programma van Puur en Kuur in Domburg aan Zee.
Geplaatst door: Webmaster op 07:41
Geen reacties